2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 127088 بازدید | 17640 پست
خوبی روغن ارگان اینه نسبت به روغن های دیگه خیلی خیلی سبک تر هست در حد چند. قطره برا نرم شدن مو عالیه

بانو جان من سری اول که روغن ارگان خریدم محشر بود ولی بار دوم از نت سفارش دادیم اون تاثیر گذاری قبل رو نداشت شما چه مارکی استفاده می کنی؟؟

دخترا یه سوالشما برا کم کردن اشتها تون چی استفاده می‌کنید ؟؟؟؟من صبح ها ناشتا زرد چوبه میخورم گاهی ه ...

بانو مامان من ناشتا سرکه سیب و تخم چیا میخوره تاثیر خوبی داره 

ولی یه مدت شبا ساعت 6 آخرین وعده خوراکی رو می خورد و دیگه هیچی نمی خورد عجیب لاغر کرده بود

یبارم به جای نون همه ی غذاهای نونی رو لای کاهو میزاشت میخورد اونم خیلی جوابه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مامانش صمیمی نیستم یه بار بیشتر ندیدمش امروزم جلسه اولیا نیومده بودآزی به نظر منم وقتی بچه رو غرق ...

سلام‌ساراجون

اره فکر خوبیه...دمت‌گرم

مثل‌ماه باش، همیشه کامل نیست؛اما‌همیشه زیباست🌛✨️

سلام خانمای جذاب صبحتون بخیر 🌞من عقین دارم تمام کائنات دست ب دست هم میدن من رو ب اهدافم برسونن🪴🪴� ...

سلام‌قشنگم

دست‌گلت درد نکنه‌ک‌مامانتو کمک کردی

سلام‌ دخترا،خوبین؟؟؟

چخبرا؟؟؟

من چنروزه گردنم‌خیلی درد میکنه و دردش میکشه ب شونه هام.

امروز نتونستم برم‌سرکار.استراحت دادم‌خودمو.حتی سمت گوشی یم‌نمیتونم بیام.حتی‌نمیتونم تی وی ببینم..

دکتر ارتوپد‌باید برم؟؟؟ یا چی؟؟؟

امروز رو‌استراحت دادم‌بخودم‌

اگه‌تا فردا خوب نشدم‌برم دکتر.

جدی ؟؟؟ چه جالبهدی جون ماسک نمیزنی موهات حالت وز نداره؟؟واقعا قدیما با هر چی دم دست بود حتی صابون مد ...

ده سال پیش اره هیچی جز شامپو صحت یا شبنم.اینقدر جنس موهام خوب بود که کسی باور نمی‌کرد هیچی نمیزنم.

ولی الان موهام خورد میشه.موهام دونه دونه که زیاد هم هست شکسته  از موهام میزنه بیرون.نمیدونم چرا نصف میشه .موهام پر و پر حجم هست و مشکی

الآنم فقط گاهی قبل حموم روغن زیتون یا نارگیل میزنم .موهام خشکه.و کمی وز.هیچ ماسک مویی هم تا حالا نزدم راستش.سشوارم نمیزنم اونم گاهی چی بشه دلم بخواد بزنم.

از موهام راضی نیستم چون خشکشه و موهای کوتاه و شکسته ای دارم که از کله ام زده بیرون😬

سلام‌ دخترا،خوبین؟؟؟چخبرا؟؟؟من چنروزه گردنم‌خیلی درد میکنه و دردش میکشه ب شونه هام.امروز نتونستم برم ...

سلام آزگل ❤️🥰

منم گاهی همینجوری میشم 

بیشتر بخاطر پایین گرفتن سرم برای پاک کردن سبزی یا تو والیبال یا... 

شایدم سرت رو بالشت بد گذاشتی 

بکم بهش استراحت بده 

چند روز بگذره 

اگر بهتر نشدی برو دکتر 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید
ده سال پیش اره هیچی جز شامپو صحت یا شبنم.اینقدر جنس موهام خوب بود که کسی باور نمی‌کرد هیچی نمیزنم.ول ...

سلام هدا ❤️

من موهام فره درشت هست 

موهام رو با شامپو سنیره میشورم و نرم کننده لطیفه میزنم 

خیلی وقته 

کلی پول ماسک مو میدم 

ولی باز مثل روغن نیست 😁

بعد حموم میزارم موهام تو آفتاب یا همینجوری خشک بشه 

شونه میزنم 

با روغن بادوم شیرین 

یا کرچک یا سیاهدونه یا نارگیل 

چند قطره میزنم به موهام و میبافمشون 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید

بسم الله الرحمن الرحیم 

خدایا شکرت بخاطر نعمت سلامتی 

خدایا شکرت بخاطر اتفاقات خوب زندگیم 

خدایا شکرت بخاطر زندگی سراسر آرامشم 

خدایا شکرت بخاطر آینده روشن و درخشان 

خدایا شکرت بخاطر معجزه ای که فردا قراره ازت ببینم 

خدایا شکرت بخاطر پسر هام 

خدایا شکرت بخاطر آسمان آبی 

خدایا شکرت بخاطر خورشید پر نور 

خدایا شکرت بخاطر ماه زیبا 

خدایا شکرت بخاطر آبی که مینوشم هوایی که نفس میکشم غذایی که میخورم 

خدایا شکرت بخاطر وسایل برقی خونه ام 

خدایا شکرت بخاطر یخچال پر از خوراکی ام 

خدایا شکرت بخاطر گل های زیبام 

خدایا شکرت بخاطر سبزی تو حیاطم 

خدایا شکرت بخاطر رزق و روزی حلال و پر برکت 

خدایا شکرت بخاطر برکت در مال و سفره و عمر و وفت 

خدایا شکرت که منو به مسیر حق هدایت میکنی 

خدایا شکرت که تو رب و پرورش دهنده منی 

خدایا شکرت بخاطر دختر زیبا و سالم و صالحم 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 

ای خدای فراوانی ها و ثروت ها

سپاسگزارم 

سپاسگزارم 

سپاسگزارم 

شکرگزاری# 🌿

بیشتر ببینید
سلام هدا ❤️من موهام فره درشت هست موهام رو با شامپو سنیره میشورم و نرم کننده لطیفه میزنم خیلی وقته کل ...

سلام ممنون فاطمه جآنم.

برای منم هیچی مثل وازلین نبود.خیلی بهتر کرد موهامو.ولی قبل حمام میزنم  بعد میرم حمام

سلام‌ دخترا،خوبین؟؟؟چخبرا؟؟؟من چنروزه گردنم‌خیلی درد میکنه و دردش میکشه ب شونه هام.امروز نتونستم برم ...

سلام آزی فدات 

خدا بد نده آزی 

منم گاهی اینطوری میشم 

اگه دیدی ادامه داره برو دکتر