2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 122464 بازدید | 16918 پست
با مامانش صمیمی نیستم یه بار بیشتر ندیدمش امروزم جلسه اولیا نیومده بودآزی به نظر منم وقتی بچه رو غرق ...

عالیه سارا جون 😚🤗

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

محیا منم روی برد نوشتم سال نظماین نظم رو قشنگ هوشمندانه توی همه چی بکار میبرم😉 خیلی عالی شدهمثلا می ...

دقیقا برا منم هم طور هست 

در روز چند بار تو ذهنم با خودم تکرار میکنم سال نظم 

ناخودآگاه انگار یه انرژی مضاعف به من میده 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دلایل چسبیدن ما به چیزهایی که داریم اینه که به قانون فراوانیه خدا ایمان نداریم

و مدام با خودمون میگیم نه نگه دارم شاید یه روزی ...

حتی خدا هم به انفاق به قرض الحسنه 

به خمس به زکات

یا به بخشش

و ...

سفارش شده

چرا ؟؟؟؟؟

برای اینکه خلاء ایجاد بشه و جاش رو خداوند برامون پر کنه

اگه جرات این رو داشته باشین که راحت رها کنین و ببخشین  میبینین که چیزایی وارد زندگیتون میشن که دوست دارین و نیاز دارین و استفاده میکنین

طبق قانون نیوتن تمام کائنات تمایل دارن به حالت اولیه خود برگردن برای همین مطمئن باشین تا خلاء ایجاد بشه جاش پر میشه

دخترا قانون خلا فقط مختص اشیا نیست ها باید توی ذهنمونم خلا ایجاد کنیم تا راه رو واسه جذب افراد جدید ، ثروت و ... باز کنیم

اگه همسرتون باهاتون بد رفتاری میکنه

اگه مدیر شرکت مدام از شما انتقاد میکنه

اگه با بچتون مدام مشکل دارین

یا با پدر و مادرتون گاهی بحث می کنین

و ...

باید قبول کنیم که در درون خودمون ی چیزی هست که اینارو جذب میکنیم پس باید با پاکسازی و قانون خلا تغییرش بدیم

پس اگه موافق باشین چالش این هفتمون رو ایجاد  قانون خلا انتخاب کنیم 👇

ما دو نوع قانون خلا داریم

1) ایجاد خلا در محیط پیرامونمون

2) ایجاد خلا در ذهنمون

اول از چیزای کوچک امتحان کنین برای شروع از محیط زندگیتون شروع کنین

مثلا لباس هایی که در کمد موندن سالها نمیپوشی

یا کتاب هایی که سالها نمیخونی

یا ظرف هایی که هیچوقت استفاده نمیکنی

اگه ارزش بخشیدن دارن ببخش

اگر نه بذار بیرون شاید همونم کسی نیاز داشته باشه برداره

البته فکر کنم اکثرا خونه تکونی عید قانون خلا محیط اطرافمون رو انجام دادیم ولی باید حواسمون به خریدهایی که میکنیم باشه

پس ما الان بریم سراغ ذهنمون

شروع کنین به نوشتن  در مورد👇

آدمایی که بهتون بدی کردن

خاطراتِ اتفاقاتِ تلخ گذشته

ناراحتی ها و نگرانی هاتون

دردهات

غصه هات

و ...

نمیخواد بشینین کلمه به کلمه هرکدوم رو در حد یه کتاب بنویسین بلکه اینبار به‌صورت کد و رمز می نویسیم

مثلا اگه کودکی سختی داشته و مدام نظاره گر دعوا و جر و بحث والدین بودی نمی خواد بشینی جز به جز مثل فیلم به ذهنت بیاری فقط یه کد بهش تعریف کن مثلا ( کد جر و بحث والدین)

بعد برای هرکد ذکر پاکسازی روح بگین

( دوستت دارم - متاسفم - لطفا منو ببخش - سپاسگزارم )

این چهار جمله بالا رو واسه هر کد در طول روز هر چقدر که می تونین با حس خوب تکرار کنین واقعا معجزه میکنه 👌

یه مدت بعد طبق قانون خلاء و پاکسازی یه فضای خالی در ذهن و روحتون ایجاد میشه و خدا نور رو جایگزینش میکنه و دونه دونه اتفاقات خوب رو تجربه میکنین

دقیقا بانو جان 👌👌👌👌

سارا جون امکان داره هر وقت فرصت داشتید یه بار دیگه ماسک خیار برو بذارید 

سارا جون امکان داره هر وقت فرصت داشتید یه بار دیگه ماسک خیار برو بذارید

بانو جان منظورت همونی که خیار رو میزاریم فریز بشه؟؟؟

من یه تاپیک جدید زدم عنوانش هست ( به پوستت جان تازه ای ببخش ) اونجا دونه دونه مراقبت ها و ماسک هایی رو که یاد گرفتم رو گذاشتم گلم

خدایا شکرت بابت روز خوبی که داشتم

خدایا شکرت واسه شکوفه های خوشگلی که درختا رو پوشوندن

خدایا شکرت واسه نعمت میوه های بهاری

خدایا شکرت واسه خاک حاصلخیز

خدایا شکرت واسه نون تازه و خوشمزه ای که نانوای محلمون میپزه

خدایا شکرت واسه افرادی که توی شالیزارها و زمین های کشاورزی زحمت فراوون میکشن

خدایا شکرت واسه نویسنده های کتاب هایی که یه عالمه درس زندگی توش هست

خدایا شکرت واسه آب گوارایی که در اختیارمونه

خدایا شکرت واسه نم نم بارون و هوای تمیز امروز

خدایا واسه آرامشی که در دل شب هاست

سپاس گزارم . سپاس گزارم . سپاس گزارم

عزیزم اول اینکه خوشحالم شما هم توی جمع ما هستین 😍توی تاپیک های من یه تاپیک با عنوان تمرینات هست اون ...

خود خود انرژی هستی.چقدر دقیق مینویسی دختر.خیلی خوشم میاد

حمام رویایی ،دیدم وقتم با ارزش تر از اینه که با دیدن صحنه دعوا هدر بدم

عزیزم اول اینکه خوشحالم شما هم توی جمع ما هستین 😍توی تاپیک های من یه تاپیک با عنوان تمرینات هست اون ...

سارا جان عزیزم یه سوال دارم ازت. خواستم ببینم شما بعد از هر حمام موهاتو سشوار حالا یا اتو می‌کشی؟ جنس موهاتو خراب نمی‌کنه ؟منم موهام وقتی که از حموم میام نیاز به صاف شدن داره ولی چون که ممکنه موهامو از این بدتر کنه همیشه سشوار نمی‌کشم .

موها رو خراب نمی‌کنه اگه شما هر دفعه می‌کشی و اینکه مثلاً هر هفته چند بار موهاتو صاف می‌کنی ممنون عزیزم

بسم الله الرحمن الرحیم 

خدایا شکرت بخاطر نعمت سلامتی 

خدایا شکرت بخاطر اتفاقات خوب زندگیم 

خدایا شکرت بخاطر امروزم که عالی گذشت 

خدایا شکرت بخاطر زندگی سراسر آرامشم 

خدایا شکرت بخاطر ماشین زیر پام 

خدایا شکرت بخاطر رزق و روزی حلال و پر برکت 

خدایا شکرت بخاطر بچه هام 

خدایا شکرت بخاطر پوست صاف و بدون لکم 

خدایا شکرت بخاطر اندام عالی 

خدایا شکرت بخاطر سلامتی ذهنم

خدایا شکرت بخاطر افکار زیبام 

خدایا شکرت بخاطر اطرافیان عالی ام 

خدایا شکرت بخاطر عشق و محبت و صمیمیت که بین من و همسرم در جریانه 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 

ای خدای فراوانی ها و ثروت ها 

سپاسگزارم 

سپاسگزارم 

سپاسگزارم شکرگزاری# 🌿💫

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید