2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 125946 بازدید | 17472 پست
سلام دخترا خوبین؟ شهر ما که کلی بارونی هست امروز بعد از آموزشگاه با دخترم زیر بارون کلی قدم زدیم و ف ...

نوش جون عزیزم 

چه عالی هواسمت ما گرمه من هرچی دروپنجره هست باز میزارم که هوا عوض شه شبا جاش کلی حشره میاد🥴😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم عزیزم روزی دوتا فنجون میزارم کنار صبحونم میخورم بلکم سرحال شمشیر خودمو نمیدم فاطمه جان شیر خشک م ...

سلام زهراجون چطوری ؟

هلن خانوم وپاشاکوچولو چطورن؟

هلن باداداشش کناراومده ؟

پسرای من کلا مودین که بچه خودشونه ومن باید بزارم که کارای نوهان خودشون انجام بدن😵

چی‌شدی مهدیس؟ خارش چی؟؟پوستت طوری شده؟؟؟داداش کوچیکم یهو بدنش ریخته بیرون.رف دکتر گف ویروسه🤕

بیرون بودم بعد ( دوستم آبله مرغان گرفته بود ) 

من  نمی‌دونستم انتقال داره ( ولی فاصله رو حفظ کرده بودم ) 

از طرفی بچگی گرفته بودم 

فرداش صبح خارش گرفتم دستم زد بیرون 

قرص ضد حساسیت خوردم فعلا اوکی ام ولی بازم میترسم 🥲🤧

ی چند روز دیگه بگذره مطمئن میشم چیزی نشدم 

🎀

واقعا ظلمه محیا...ما یروز هوامون‌ گرمه،یروز خوبه خنکه، نیاز ب کولر نیست...ولی هرروز داره برق میره... ...

آزگل میدونی بدیش کجاست 😄

اگر یه روز برق نره 

من همش استرس دارم که چرا نمیره 

؟ 😁😐

به شوهرم میگم پس کی برقا میره تو خبر نداری.؟

ميگه بابا  ول کن 

شاید یادشون رفته 

میخوای زنگ اداره برق بزنم ازش بپرسم🤣🤣🤣🤣🤣

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید

بسم الله الرحمن الرحیم 

خدایا شکرت بخاطر نعمت سلامتی 

خدایا شکرت بخاطر اتفاقات خوب زندگیم 

خدایا شکرت بخاطر ارامش زندگیم 

خدایا شکرت بخاطر پیشرفتم در والیبال 

خدایا شکرت بخاطر رزقو روزی بی منی که بهم میدی 

خدایا شکرت بخاطر پسرهام 

خدایا شکرت بخاطر اطرافیان عالی ام 

خدایا شکرت بخاطر دوستان بیتظیرم 

خدایا شکرت بخاطر افرادی عالی که سرراهم قرار میدی 

خدایا شکرت بخاطر همسرم مهربانم 

خدایا شکرت بخاطر رابطه عاشقانه ببن منو همسرم 

خدایا شکرت بخاطر دختر زیبا و سالم و صالحم 

خدایا شکرت بخاطر سال بی‌نظیر که قراری بگذرونم 

خدایا شکرت بخاطر آینده روشن و درخشانم 

ای خدای فراوانی ها و ثروت ها 

سپاسگزارم 

سپاسگزارم 

سپاسگزارم 

شکرگزاری# 🌿🌱

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید
چه گل سرای قشنگی قربون ابجی هنرمندوپرانرژیمون😍

سلامممممم عزیزدلمممم خدانکنهههه عشقم  مرسییییییییی نازنینم کاش نزدیکم بودی واست درست میکردم 💘🫶🏼

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بیشتر ببینید
چه گلسرهای خوشگلی 😍😍😍😍😍😍😍😍ساحلی همه فن حریف ما 👌👌👌

قابلتو نداره نازنینم 💘 💘 💘 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بیشتر ببینید
😂😂😂😂 وای ساحل برگشت چنگیز خدا رو شکر اسبه با درک و با شعور بوده و نشست و بعد پرتاب کردهما هم سیز ...

به به 😍😍😍

نه سارا جون من باشگاه سوارکاری رفتم از این خبرا نبود 😂

کاش بودی میدیدی قشنگ حس کردم وایساد خم شد خم شد نشست منو سُر داد دیگه تو تصور کن چه حالی داشتم تا قشنگ بشینه  نمی‌دونستم چرا داره اینجوری میشه 😂😂😂😂😂😂توی دلمم خدا خدا میکردم جلو چشم  حامد و اون مردا من جاییم نشکنه پرتم نکنه 

وقتی سر خوردم روی زمین بودم حامد اون دورا دیده بود همون ثانیه اولاشو 

فوری رسید من داشتم نفس عمیق می‌کشیدم از آرامش  که به خیر گذشت باورم نمیشد روی زمینم اون فکر کرده بود  تا برسه بهم لگدی چیزی زده من از درد لال شدم وقتی میخواستم بلند شم صداشو برام بالا میبرد بشین 

مربی پرورشی شون هم اومد با دم و دستگاهش اصلا لازم نبود چون با چنان لطافتی اومده بودم زمین که همونجا فهمیدم واقعا حیوان نجیبیه 😂🤤

من داشتم به حامد میگفتم چیزی نشده خوبم و نگران نباش داداشم از دور داد میزد اسبو عصبی نکنین 

چون حامد از عصبانیت کار من، به افسار اسب چسبیده بود داشت با من بحث میکرد چرا نمیدونی جاییت شکسته میخوای بلند شی 

بیشتر ببینید
آزی حرف اسب شد اینه که می خوام بگم بی ربطه ولی چند روزه فکرم رو خیلی درگیر کرده یکی از همکلاسی های د ...

سارا جون 🥺🥺درست میگی صد افسوس 

بنظرم شاید حسرت خوشی های کوچیک زندگی  رو داره  

مثلا رابطه خوب والدین با فرزند از قبیل کارای کوچیک مثل آشپزی کردن دونفره نقاشی کشیدن بازی با مامان و بابا 

هر کدوم جای خودشون و زمان مناسب قشنگن و لازم 

من جات بودم اعتماد و اطمینان بچه رو تقویت میکردم که زمانی که همراه ماست خودش باشه و دنبال آرامش بردن از  لحظه ش باشه 

متاسفانه ماهم از این مدلها داریم که پدر و مادر هر دو شاغل و مرفه اما فرزند پر از حسرت و افسوس که عصبانیتش از والدین رو بروز میده با رفتاراش 

بیشتر ببینید
ساحل جان کلی از خواندن نوشته هات انرژی میگیرم خیلی دقیق وخوب می‌نویسی. خیلی خوش ذوق خواهر جان.هزارما ...

سلامممممم هدای خوشگلم خواهش میکنم عزیزدلم ♥️ 💕🫶🏼💘🍯💘🍓

شما عزیزدلی و محبتت زیاده عشقم

بیشتر ببینید
سلام عزیز دلم خوبم شکر خدا انشالله سفر بهتون خوش بگذره 😘

سلام نازنینم خداروشکررررر 

مرسییییییییی عزیزدلمممم 

بیشتر ببینید
ساحل انقد خندیدم 😂😂😂😂ای اسب بی ادب 🤭🤭🤭🤭ساحل چقد قشنگن گل سر هات

قابلتو نداره عشقم 

خوشحالم که خندیدی 😂😂😂 اگه بودی میدیدی داداشم نزدیک شده بود به جای اینکه حالمو بپرسه می‌گفت نگران نباش چون خواسته جیش کنه نشسته پاشو 

بیشتر نگران اسبه بود تا من بخدا 😬😬😬😬😬

اسب های کرمانشاه با من مشکل دارن پارسالم یکی سوار شدم با چنان سرعتی از روی سنگ و مانع میپرید که دل و روده م تو حلقم بود 

منتها اونجا حامد باهام  بود خیالم راحت بوددارتش نمیفتم 😂😂 

بیشتر ببینید
مگه اسب نشسته جیش میکنه🤣🤣🤣خب میتونست‌خیلی‌محترمانه وایسه بگه خانم‌محترم‌جهت دسشویی ایستادیم‌ شما ...

شانس منه بخدا 

نه بابا داداشم بخاطر اذیت کردن من ول نمی‌کرد 

نزدیکم شده بود بالای سرم تکرار میکرد من از خجالت و عصبانیت فقط نشسته بودم بهش میگفتم نخیرم زمین خیس نیست نگا 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

تا خود خانه کوتاه نمیومد

حامد هم می‌گفت زانو هاش خسته شده اسب پیر بوده 

ولی ازگل میفتادم دیگه آدم سابق نمی‌شدم 😂😂😂😂 اسب خیلی بزرگ و قوی بود خیلی هم رام و متین بود چون رام بود جرعت کردم سوارش شدم کمتر از یه دور زد و نشست 😤😤😤😤😤راست میگی بی ادب کمشه

بیشتر ببینید
سلام ساحلی 🥰🥰❤️خداروشکر که بهت خوش میگذره دوستای جدید هم مبارک کاش پیشت بودیم برای ما هم گل سر درس ...

محشره فاطمه جون حتما یکبار امتحان کن 😂

سلاممممم اره واقعاااااا کاش بودین به روی چشمم درست میکردم 

اره عالیه هنوز هیچی نشده احساس لاغری میکنم😂

بیشتر ببینید