2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 202200 بازدید | 29011 پست
سلام آزی خوبی ن من ندیدم اصن 🤭

قربونت خوشگلم،خوبم

عه، واقعااا؟؟؟ من‌چنساله دنبالش میکنم،و خیلی روم‌تاثیر‌میزاره، ک اشتباهاتمو‌کمتر کنم

با خدا می رقصانم ،تمام دنیا را به ساز آرزوهایم...❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام‌دوستای خوشگلمنماز روزه هات قبول...چخبرا؟ راستی‌شماها برنامه‌زندگی‌پس‌از زندگی‌و‌میدیدین‌سالای ق ...

سلام عزیزم 💟

ممنون 

من چند تا قسمتش رو دیدم فقط 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

بسم الله الرحمن الرحیم 

خدایا شکرت بخاطر نعمت سلامتی 

خدایا شکرت بخاطر اتفاقات خوب زندگیم 

خدایا شکرت بخاطر آینده روشن و درخشان 

خدایا شکرت بخاطر پسر هام 

خدایا شکرت بخاطر روزی بی نهایتی که به سمت من روانه میکنی 

خدایا شکرت بخاطر ادم های خوبی که در مسیر زندگی من قرار میدی 

خدایا شکرت بخاطر هوایی ک نفس میکشم 

ابی که مینوشم 

غذایی که میخورم 

خدایا شکرت که سال جدید سال سراسر خوب و پر خیر برکتی هست 

خدایا شکرت که سال جدید به هدف هام میرسم 

خدایا شکرت بخاطر پیشرفتم در والیبال 

خدایا شکرت بخاطر جبار بودنت که تو جبران کننده شکستگی های منی 

خدایا شکرت بخاطر ستارالعیوب بودنت 

خدایا شکرت بخاطر رزاق بودنت که تو روزی دهنده بی منت منی

خدایا شکرت بخاطر آفرینش کهکشان ها

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 

ای خدای فراوانی ها و ثروت ها

سپاسگزارم 

سپاسگزارم 

سپاسگزارم شکرگزاری# ❤️

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

سلام دوستان امروز خواخرتون ی کاری کرده رفتم موهام رو چتری زدم ابروهام رو برداشتم انقد تغیر کردم😄😄� ...

ای جانم 

چه دلبری شدی تو ❤️😍

سارا چقدر از این حرفا رو داریم زندگی میکنیم.خودم بشخصه...چقدر ما زنا قدر خودمون رو نمیدونیم

سلام هدا جون ❤️💟

خوبی 

کار خیاطی به کجاها رسید 

تموم شدی؟ 

مرسی گلم آنجلیا جولی جلو پاک لنگ میندازه 😂😂

جووون🤭

سلام دوستان امروز خواخرتون ی کاری کرده رفتم موهام رو چتری زدم ابروهام رو برداشتم انقد تغیر کردم😄😄� ...

واوووو محیا با موهای چتری 😍😍😍😍😍

خیلی دلبر میشی 👌👌

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز