2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 210178 بازدید | 30765 پست
وای محیا بخدا بیچاره شدیم غروب در حضور صد و ده تحویل پدرش داده شد رفت یعنی فکر نفقه شو کرده ؟؟ تا ال ...

ای وای من،‌طفلک

خدا ازش نگذره مردک‌بی صفت

با خدا می رقصانم ،تمام دنیا را به ساز آرزوهایم...❣️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اقا حامدم مثل حرفه ای ها عمل کرده😁احتمالا مجوز ندارهمجوز کلت به کسی نمیدن فکر کنم

اره فاطمه خریده منتها از حامد شکایت نکرده حامد هم میگه زنش که رفت اینم که ازم شکایت نکرده ولشون کنیم دیگه بقیه ش بین زن و شوهری خودشونه طلاق بگیرن نگیرن  من الان برم دنبال شکایت اسلحه کشیدن وسط خونه که چی 

دیگه نمی‌دونم حتی نمی‌دونم چرا با مامور واسه تحویل خانومه اومد 

حامد اصلا نذاشت من بیام بینشون بشنوم 

✓شروع هدف از تاریخ ۲۷ـ۱۱ـ🇹🇷۱۴۰۴رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست 👼🏼💙👼🏼

سلام ساحلی وایییییی عجب اتفاقی بوده تو ام که آنقدر خوب تعریف میکنی آدم همشو خوب تصور میکنهمیگم ساحلی ...

واسه منافذ چای ترش رو با یه کوچولو آب بزار بپزه و داخل ظرف قطره چکان بزار و هرروز چندبار به پوستت بزن علاوه بر اون تا یک هفته هرروز پودر بچه و وازلین مخلوط کن به پوستت بزن بعد نیم ساعت کامل بشور 

ماسک خیار یخی هم عالیه ماست ترش عالیه ، ژلاتین عالیه 

مرسییییییییی زهرا جونم از بلا به دور باشی ✨ 💘 عشقم توروخدا پاشا رو شیر میدی واسه اون زن و واسه حامد هم  دعا کن 😭

سنتی نوهان که همون دیروز تا دوساعت جیغ ودادکرد بعد اروم شدفقط اخر شب یکم نق نق کرد بهش استامینوفن دا ...

بسلامتی گلم انشالله که به سلامت طی کنه 😍 کوچولو ♥️🍓♥️دیگه خداروشکر هرروز بهتر از دیروزه فقط همیشه شیر خودتو بهش بده فاطمه جون من داخل گهواره خوندم که یه خانومه می‌گفت هرروز بعد اینکه کامل از ضد عفونی بودن پانسمان مطمئن می‌شده از شیر خودش چند قطره به ناحیه زخم میزده اینو نمی‌دونم چرا و آیا درسته یا نه تو اطلاعی بایت این تجربه نداری ؟🧿🫶🏼🧿🫶🏼

سلام‌خوبی؟؟؟یا خدااااا😱😱😱چرا حامد اینکار کرد؟ اصلا‌چرا راه دادین...وای خدای من، من‌اگه بودم‌سکته‌ ...

وای ازگل 🥹 🥹 🥹 🥹 چی بگم منم دقیقااااا همین مدل توام منتها اون وسط منتظر بودم ببینم سکانس بعدی چی میشه حامد قشنگ بین زنه و شوهرش بود من توی افکار خودم میگفتم سرپا بمون بیهوش و.. نشی که اگه هرچی شد کسی رو خبر کنی 

اما یهو حامد زد وسط دماغ اون وای انگار آب سرد ریختن رومن نمیدونی بخدا انگار دنیا رو بهم دادن چون غافل شد اسلحه رو ازش گرفت صد و چندتا حرف رکیک به زنش زد هرمی دیگه بود آب میشد 

وای ازگل توروخدا ؟؟؟ دیه و.. رو اشکال نداره فقط حامد زندان نره بابت شکایت 😭😭😭😭

من دیشب انقد استرس داشتم بخدا دست چپم خشک شده بود از استرس فقط به زور روی پاهام موندم 

ازگل اگه بگه شاهد ندارین و خودتون بودین چی؟؟ دوربین مداربسته بوده اما صدا ضبط نشده فقط تصویره اما قشنگ همه قسمت هارو گرفتن دوربین ها از ورود تا خود دعوا و خروج و چهره 

ممنووون گل‌خوشگلمقطعا ال دی استفاده‌کنم، وقت ماسک‌گذاشتن‌ندارم.واقعا...موچکرررم

خواهش میکنم عزیزدلم 

واای خدا طفلی زن وبچه اش چه ادمی رو تحمل میکردن چقدرترسناکه زندگی باهمچین ادمیاقا حامدم چکار خطرناکی ...

فاطمه جون زنه از ما ساده تره بخدا هزارتا فکر تو ذهنش اومده یکبار میخواست برگرده یکبار می‌گفت بمیره برام مهم نیست تا تهش میرم 

راسته که آدم های ساده و خوب پر از چالش هستن و زندگیشون بالا پایین بیشتر داره بخدا کاش بودی میدیدیش 

وای ازگل 🥹 🥹 🥹 🥹 چی بگم منم دقیقااااا همین مدل توام منتها اون وسط منتظر بودم ببینم سکانس بعدی چی ...

ساحلی نگران‌نباش. پدرشو در میارن‌بخاطر اسلحه،،، اصلا مهم‌نیست ک‌شاهد باشه یا نه، دوربین‌ اوکیه.اصلا‌نگران‌نباش.

اونم از ترس خودش اصلا سمت شکایت‌نمیره.

فقط تو رفت و آمدتون‌مراقب باشین، البته چون‌من‌خیلی محتاطم اینو‌گفتم‌،استرس نگیر...

انشالله بخیر میگذره

بسلامتی گلم انشالله که به سلامت طی کنه 😍 کوچولو ♥️🍓♥️دیگه خداروشکر هرروز بهتر از دیروزه فقط همیشه ...

ساحلی 

من برای پسرا فقط پماد استریل چشمی زدم 

شیر رو نشنیدم 

اصلا نزن 

بهترین چیز برای خوب شدن زخم همون ادرار هست 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 

داده و نداده ات را شکر 

سپاسگزارم 

سپاسگزارم 

سپاسگزارم شکرگزاری#  

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

خدایا شکرت بابت‌روز پر از انرژی ک‌داشتم

خدایاشکرت بابت آرامش

خدایا شکرت بابت سلامتی

خدایاشکرت‌بابت‌ حمام، ک حال آدمو خوب میکنه

خدایاشکرت بابت‌برکت‌سفره‌خونم

خدایاشکرت‌بابت‌ حل شدن‌مشکل ینفر

خدایاشکرت‌امروز با خالمو داداشم حرف زدم 

خدایاشکرت ک‌ تو کارتم پول هست و حالم‌خوبه

خدایاشکرت بابت‌بچهای‌باهوشم

سپاس سپاس سپاس

خواهرا 

توروخدا شوهرای شما هم جایی که نباید انقد خونسرد و بیخیالن ؟؟؟؟؟؟؟؟ یا فقط منم  🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹😭😭😭😭😭 

البته شاید من زیادی استرسی ام 

از خود دیشب میگم چکار کنیم میگه چکار کنیم 

یا میگم پاشو برو از چهار نفر بپرس میگه خودم همه رو از حفظم 

فقط بلده بگه تو به چیزی فکر نکن و مثل سابق خوش باش حواست به رادین و رادوین باشه 

هرچی بشه واسه من میشه 

هرجا هم میرم پشت سرم میاد 

😭😭😭😭😭😭دلم مامانمو میخواد بابام 🥲🥲🥲🥲🥲

😂محیا‌ این خاطره واس پارساله، یه‌مراسم مختلط دعوت بودیم، بعد‌من‌اول مث یه خانم‌متشخص‌نشستم‌کنارش، ب ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای خدا توم‌چقد از موقعیت سواستفاده کردی 

بعد دیدی همه آزاد گفتی نکنه آمین دلش بخواد 

بزار خودمم اندام سس کی رو بریزم بیرون 😄😄😄😄😄

وای محیا بخدا بیچاره شدیم غروب در حضور صد و ده تحویل پدرش داده شد رفت یعنی فکر نفقه شو کرده ؟؟ تا ال ...

خداروشکر شرش کم شده 

ساحل جان نگران نباش عزیزم دیگه گذشت 

هیچ غلطی نمیکنه تازه اون بابد بترسه ک با اسلحه اومد تو منزل شما 

اگه پدر سوهرت شکایت کنه پدر پدرشو در میارن 

ولی ساحل با احتیاط تر یکم رفت و آمد کنید 

دور زمونه خیلی عوض شده مردم دیوانه شدن بخدا 

بنظرم ک نباید کلا راهش میدادبد خانمه رو 

ولی حالا ک شده 

اگه احیانن مرد اومد جلو در خونه پدر شوهرت 

بگو آقا ب ما چ شما زن و شوهرید 

مام حس انسانیم نزاشته رهاش کنیم 

ساحل بخدا خیانت ب خوشگلی و زشتی نیست آدم ک هول باشه کاری ب اینا نداره 

من قبلا خیلی سخت میگرفتم ک نکنه شوهرم برعه با این همکاراش همه دخترای عملی و خوشگل و مجردن پول دارن ب خودشون میرسن

من ی آدم معمولی ک اندر غم چند غاز پولم 

بعدن ی سری اتفاق ها اتفاد فهمیدن 

و چند نفر از فامیلامون رفتن ب زناشون خیانت کردن 

زناشون مث فرشته انقد ک خوشگل 

شوهراشون بخدا مث رشید بازیگر طنز بود🤣🤣🤣

ولی ب اون زنا خیانت شد 

پس قربونت برم ن ب خوشگلی ن ب زشتی ب ذات مرده