2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 202225 بازدید | 29011 پست

بسم الله الرحمن الرحیم 

خدایا شکرت بخاطر بارانی که بر سرمون میفرستی

خدایا شکرت بخاطر هوای بارونی فردا 

خدایا شکرت بخاطر معجزه ای که فردا قراره ازت ببینم 

خدایا شکرت بخاطر آینده روشن و درخشان 

خدایا شکرت بخاطر ارامش بی نهایت زندگیم 

خدایا شکرت بخاطر فراوانی عشق و ثروت در زندگیم

خدایا شکرت که گره های ذهنیم دونه دونه بازمیشن 

خدایا شکرت بخاطر پسرهای سالم و صالح و عاقبت بخیر و فهیم و پروزی ام 

خدایا شکرت بخاطر اطرافیان عالی ام 

خدایا شکرت بخاطر ادم های عالی که در مسیر زندگیم قرار میدی 

خدایا شکرت که بی صدا حرفام رو میشنوی 

خدایا شکرت که از جایی که فکرشو نمیکنم بهم روزی میرسونی 

خدایا شکرت که تو روزی دهنده منی بی منت 

خدایا شکرت بخاطر ماشین زیر پایم 

خدایا شکرت بخاطر وسایل داخل کمدم 

خدایا شکرت بخاطر خوراکی های یخچالم 

خدایا شکرت بخاطر کفش هام 

خدایا شکرت بخاطر لباس های عیدی که قراره بخریم 

خدایا شکرت که مسیر رشد منو هموار میکنی 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 

ای خدای 

فراوانی ها و ثروت ها 

سپاسگزارم 

سپاسگزارم 

سپاسگزارم شکرگزاری# 💫

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام‌خوشگلااگه‌گفتین‌من‌چرا اینجااام؟؟؟آفرییین، چون برق نداریم...همه چیز گل و سنبله😏آغا چ وضشه بخدا ...

سلام آزگل جان خوبی عزیزم 😀

میگم این رفتن برق سر کار حسش  مثل موقعی هستش که تو مدرسه ای و زمستون و هوا ابری تاریک دیگه معلم نمی‌توانست درس بده😁🥰

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 منم مث خودتم

إ پس جمعمون جمعه😇

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ دخت ...

سلام ساحل جان خوبی خانمی ،ان شا الله که زود بر میگرده 

به به مهمونی خونه مادر شوهر خوش بگذره 😊 

چه جالب سرمه بلدی خواهر همه فن حریفمون ما شا الله بهت باشه 

ساحل جان من یه مدت سرمه میزدم بعد زیر چشمام پوستش تیره شده بود  لک  تیره مثل ماه گرفتگی کوچیکه شده بود رفتم دکتر گفت هیچ گونه مواد آرایشی و سایه تیره استفاده نکن چون جذب پوست میشه و به مرور پوست تیره میشه 

یه مدت بعد استفاده نکردن پوستم برگشت به حالت قبل 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلام دوستان گلم سارا جونم ساحل عزیزم محیا و آزگل قشنگمفاطمه جونیا هدی و پانته آ مهربونم خوبین؟چیکارا ...

سلام زهرا جان خوبی خانمی بچه ها ی گلت خوبن 🥰

ممنون از احوالپرسیت گلم 💖☺️

سلاااام آتا جون،خوبی؟؟؟

سلام عزیزدلم شکر

تو خوبی؟♥️

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

سلاممممممم آتا کجایییییییی تو خوبی ؟؟؟ مرسییییییییی نازنینم سلامت باشی سلام دارن به خاله مهربونشون � ...

سلام نبات من😍😍😍🥺🥺

الهیی شکر ببوسشون کلی🍓♥️

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

شما به من خیلی لطف داری عزیز دلم😙😙پانته آ من با سبزی تازه درستش کرده بودم ولی با خشک هم میشه گاهی ...

خواهش میکنم مهر بانو 🌹

چه خوب پس منم باید  امتحان کنم  

ممنون عزیزم 🥰 

سلام آتا خوبی عزیزمکوجاییی دختر نیستی چند وقته

واییی محیا😍😍😍

شیطونک خوبه؟؟؟

دیگه هستم

سلام آتانازززززز 😍😍😍😍😍😍خوبی عزیزم ؟؟؟؟ دل ما هم برات یه ذره شدهچه خبرا؟؟؟؟

سلام مهربانو جانم😍🥺🥺🥺

خوبی قشنگم

سارا جونم کلی کار مفید کردم،به تمام کارای خونه و بقیه رسیدم

دیگه نوبت خودمه 

دیگه میخوام کنار شماها باشم😍😍😍😘

سلام عزیزای دلم.حالتون چطوره؟چند روز نبودم دیدم خواهرام هم ازم یادی نکردن.... چند روز دور خیاطی بود ...

سلام هدا جان 

خدا قوت 😀 

خیاطی خیلی خوبه مخصوصا اگر چرخ خیاطی اذیت نکنه 😊

بسم الله الرحمن الرحیم خدایا شکرت بخاطر بارانی که بر سرمون میفرستیخدایا شکرت بخاطر هوای بارونی فردا ...

به بههه♥️♥️♥️🥺🥺🥺

2790
2778
2791
2779
2792