2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 202225 بازدید | 29011 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂😂😂 منم سر هلن گردن نمیگرفتم الانم با باباش میره حموم من راحت استراحت میکنم🙂‍↔️ چون حداقل یه ساع ...

چه عالی این مدت خوب استراحت کن وازفرصت استفاده کن حسابی بدنت تقویت کن که بعدا تنها شد کم نمیاری

بسم الله الرحمن الرحیم 

خدایا شکرت بخاطر امروزم که عالی گذشت 

خدایا شکرت بخاطر وجود عشق و محبت در سرتاسر زندگیم 

خدایا شکرت بخاطر نعمت سلامتی 

خدایا شکرت بخاطر پسر هام 

خدایا شکرت بخاطر آینده درخشان و روشن 

خدایا شکرت بخاطر سقف بالای سرم 

خدایا شکرت که هدایتگر منی 

خدایا شکرت که پرورش دهنده روح منی 

خدایا شکرت بخاطر قدرت بخشش 

خدایا شکرت بخاطر قدرت صبر 

خدایا شکرت بخاطر کنترل خشم 

خدایا شکرت بخاطر برکت و فراوانی در زندگیم 

خدایا شکرت که از جایی که فمرشو نمیکنم بهم روزی میدی 

ای خدای فراوانی ها و ثروت ها 

سپاسگزارم 

سپاسگزارم 

سپاسگزارم 

شکرگزاری# 🍀🙏

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

فدات ساحل گیان بینی منم گوشتی چون فرم صورتم ریز دوس دارم بینیم کوچیک تر بشه خیلی میترسم ولی از ته قل ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واااای محیا 

راست میگه خب حتی تصورشم قشنگه یه صورت ملیح و ظریف که ظریف تر شده 

ماهم میگیم نُقل  و الحقا که چه کلمه ای رو دامادمون گفته 😂😂😂😂😂😂بهت میاد نقل آقاتون 😍😍😍😍عاشقی تون روز افزون 

✓شروع هدف از تاریخ ۲۷ـ۱۱ـ🇹🇷۱۴۰۴رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست 👼🏼💙👼🏼

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ساحلللللل هرکاری کردم نتونستم خودم رو کنترل کنم با صدای بلند زدم زیر خنده ...

😂😂😂😂😂😂😂😂اره محیا اما من تا مدتها تروما آرایشگاه رو داشتم بخدا حتی یادمه گردن درد هم گرفته بودم بخاطرش 

نمی‌دونم چرا بابام اینجوری کرد 

فکر میکرد من گریه کردم حتما خواستم آرایشگاه بیام  موهای منم کوتاه کنه من فقط دلم میخواست باهاشون برم چون تصورم از آرایشگاه مردونه شبیه زنونه بود 😂🤣نفهمیدم که توبه میکنم 

پیاز رو تیکه کن 4 تا قاچ بمال به لثه ولی توصیه نمیکنم احتمال داره یه تیکشو بکنن بره تو گلوشون پسرای ...

نوووش جونشون نه حواسم هست ببینم دفعه بعدی چه روزگاری رو دارم 😂مرسی عزیزم که گفتی خیر ببینی 

منم خیلی طرفدار خوردن پیاز و سیر هستم پیاز رو به بچه ها دادم اما هنوز سیر رو‌نه 

که اونم بگذره 😍حتما

فدای تو 🤗ای بابا چقد عجیب آخه تو ب این ماهی 🫂🫂🫂ولی زیاد فک‌نکن همه مون همچین آدم هایی اطرافم دید ...

بهترین کار رو کردی محیا حذف آدم های سمی همیشه جوابه 😁 

اتفاقا بنظر منم تو گندمی رو به روشن هستی و واقعا واسه درجه بینایی شون متاسفم چون سنتم به چهره ت میخوره

گروه حسودان بشریت   آستیگمات شدن 😂😂

نه بابا محیا منم راه چاره اینو پیدا میکنم من متاسفانه یا خوشبختانه هنوز به حامد نگفتم و حساسیتی پیش حامد نشون ندادم 

بترسه از روزی که بخوام سربازمو بفرستم به جنگش 🤣🤣🤣🤣

(اااااارررررره دو دف حامد سرباز منه✌🏻😬)

نه واقعا بی شوخی میتونم اما نکردم باید ممنونم باشه 😂💘🫡

منم قبلش از تمامم زاویه ها عکس میگرم بعد میزارم بیرون خشک ک شد😁

دقیقاااا 🫣😉

ساحلی این اتفاق کوتاهی مو برای منم افتاده 🙂💘خدا برای کافر نخواد 🤲😁یکبار به مامانم گفتم میخوام بر ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وااااای فاطمهههههههه نمی‌دونم خوشحال باشم یا ناراحت آخه احساس همدردی تو خوشحالم می‌کنه پس تنها نیستم فکر میکردم من فقط اون لحظه بابام هیچ ژنتیک و شجره ای یادش نبوده انگار نه انگار بچه شم 

اونجاییم که تصور کج تر بودن موهات نسبت به من یادم میاد باید گریه کرد 😂😂😂😂😂😂

خداروشکررررر واسه بچگیامون بوده توی این زمونه لاکچری کج و معوج بودیم که اصلااااا نمیشد 

ما متفاوت بودیم واسه زمونه قدیم و متفاوت پسند 😂😂😂به خودت امید بده 😍چیزی که سارا یادمون داده 

بهترین کار رو کردی محیا حذف آدم های سمی همیشه جوابه 😁 اتفاقا بنظر منم تو گندمی رو به روشن هستی و وا ...

عزیز فدات❤️🤗🤗🤗

ای خدا برای جنک جو هی ساحل 

همین بی محلی از صدتا دعوا جواب

2790
2778
2791
2779
2792