2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 202265 بازدید | 29011 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی خوشمزه میشع امتحان کن حتما ❤️

ان شاء الله 🤲😄

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

😄😄😄😄 اون همیشه میگه محیا چون پری باهات راه میام بنده خدا هرکاری میکنه ک این تایم من آروم باشم

میترسن ازمون 🙊😂

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

حالا اگه خاله‌ی من بود، در جواب بهت‌میگفت ،موقع اون اتفاق آخریه،کمرشو سفت‌بگیر ک‌نتونه تکون‌بخوره🤣� ...

😂😂😂😂😂

قربون ایده های خاله جون برم 

😀😀😀😀

مردای این دوره خودشون واردن 

سریع میرن اورژانسی میخرن میدن به خوردت 😂

وای محیا منم 😁😍فقط با این تفاوت که موهاش فر نباشهمن خودم موهام فر بوده خیلی اذیت شدم 😂شوهرم پوستش ...

الهی آمین 😍😍😍😍

انشالله برای جفتتون از اون دختر سفید خوشگل مامانی ها بده اینجا عکسش رو بزارین ما هم کلی ذوق کنیم 😍😍

باغچه زیاد گذاشتیم نمیدونم چی بکارم😅 میدونی از بچگی ارزو داشتم یه خونه با باغچه بزرگ داشته باشم کل ...

انشالله به سلامتی اسباب کشی کنید فاطمه جون و خونه جدیدت کانون آرامشتون باشه

بسم الله الرحمن الرحیم 🍀🍀🍀

خدایا شکرت بخاطر نعمت سلامتی 

خدایا شکرت بخاطر آینده روشن 

خدایا شکرت بخاطر اتفاقات خوب و بد زندگی 

خدایا شکرت که بهم میفهمونی که به جز خودت دیگه از کسی توقع نداشته باشم 

خدایا شکرت بخاطر نعمت بندگی

خدایا شکرت بخاطر فراوانی و عشق در زندگیم 

خدایا شکرت بخاطر وجود ارانش در لحظه لحظه زندگی

خدایا شکرت بخاطر سرو سامان گرفتن داداش هام 

خدایا شکرت بخاطر خوشبختیشون 

خدایا شکرت بخاطر فروش عالی میوه ها

خدایا شکرت که از جایی که گمان نمیبرم بهم روزی میرسونی 

خدایا شکرت که تو روزی دهنده منی بی منت

خدایا شکرت بخاطر داه و نداده ات 

خدایا شکرت که مسیر هدایت و رشدمون رو هموار میکنی

خدایا شکرت بخاطر فراوانی و ثروت در جهان هستی 

خدایا شکرت بخاطر هوای عالی 

خدایا شکرت بخاطر بارانی که قراره بر سر ما بریزی 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 

خدایا شکرت ای خدای فراوانی ها و ثروت ها

سپاسگزارم 

سپاسگزارم 

سپاسگزارم شکرگزاری# 💞❄️

سلام.گلم

سلام آزگل جان 🌹 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلاممممم عزیزم مرسییییییییی نازنینم به همچنین خودت پرروزی باشی ❤️

سلام عزیزم 😚 

متشکرم قشنگم 💖🥰

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
مرسییییییییی عزیزدلمممم ❤️

خواهش میکنم 😃 😘

😂😂😂😂😂😂عزیزمممممم ♥️ محیا رادین و رادوین هم تپل و سفید هستن ولی رادوین یه کوچولو تپل تره از نا ...

ای جااانم خدا حفظشون کنه برات 💖🥰🧿🧿

ساحل جان بجام ببوسشون  دو تا قند عسل رو 💋💋

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز