2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 202265 بازدید | 29011 پست

سلاممممممممممممم به همگی دوستای نازنینم چطورین احوالتون؟؟؟ ازگل جونم خسته نباشی بابت کار وزهرایی و فاطمه جون خسته نباشید بابت فسقلیا 🙉❤️

سارا جون ، فاطمه عزیزم ، محیاقشنگم  و پانته آ مهربونم خوشحالم که روزگار رو عالی سپری میکنین 

انشالله که به کامتون باشه همگی 💘✨💘✨

من این مدت نبودم شروع کرده بودم به گوش دادن پادکست معجزه تبسم آقای افلاکی وای معرکه ست 

الان جلسه هشتمم و رایگانه ۹ جلسه ست 

یه چندتا تمرین خود دوستی هم در حال انجامم 

از اون طرفم که سارا مارو به پاکسازی و مباحث چاکرا مشغول کرده اینه که دیگه حساااااابی من درگیر خودم بودم 🤩

همش با خودم میگفتم اول تکالیفتو خوب پیش ببر بعد برو دنبال چت و گفتگو با دوستات 

فسقلیاو حامد هم که همیشگی پایه ی شلوغ کاری تایم منن 

یکی از دوستای حامد مهاجرت کرده پسر مجرد 

کلی از وسیله هاشو فروش گذاشته بود انقد که نو و دست نخورده محافظت کرده ازشون که بدون اینکه به من بگه چندتا رو واسه خونه روستا برداشته بود 

من اول فکر کردم جدید خریده 😂آخه خیلی برق میزد 

بعد فهمیدم که نه یه جنس مذکر محترم قبلا با اینا همزیستی می‌کرده 

همه رو این مدت دنبال بسته بندی و بار زدن بودیم دنبال اینکه کجا بزاریم کجا نزاریم آخرشم جایی رو جز انباری خونه مادرشوهرم پیدا نکردیم 😂🙉بردیم اونجا 

هنوز ساخته نشده میاد میخره آخرشم میگه نمی‌دونم چرا پولمو الکی خرج کردم من که می‌دونم کلی از اینا بعدا به کارمون نمیاد 

اما توی ذوقش نمیزنم 😵‍💫☹️

این وسط مسطا هم دوباره یه چندتا پرداختی مو پرداخت کردم خداروشکررررر میکنم که از غیب رسید 

به شیرینی این همه جذب خوبی که داشتم این چندروزه همش درحال آشپزی و روی خوش بودم این بود که یه دل تنگ  پر مشغله بی تایم بودم 

✓شروع هدف از تاریخ ۲۷ـ۱۱ـ🇹🇷۱۴۰۴رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست 👼🏼💙👼🏼

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلاممممممممممممم به همگی دوستای نازنینم چطورین احوالتون؟؟؟ ازگل جونم خسته نباشی بابت کار وزهرایی و ف ...

سلام عزیزم.ممنون ،تو هم خسته نباشی...

به به،چقد کار‌مفید کردی🧿💘

مبارکت‌باشه‌وسیله های خونتون، خوبه ک‌ذوق داره آقاحامد...

🕊🕊🕊🌹🌹🌹🌹

با خدا می رقصانم ،تمام دنیا را به ساز آرزوهایم...❣️

سلامممممممم عزیزدلمممم خوبی ؟؟ فسقلیا چطورن ؟؟ بسلامتییییییییی سلام برسون نوش جونتون 😍✨💘من حسابی د ...

قربونت عشقم

گفتم ک طولانیه 😁😁😁 ولی باز میگم ی نمک دریا بگیر ۷۰ مرتبه سوره حمد رو روش بخون فوت کن البته غسل ب ...

ببشید‌پس‌من ندیدمش...

مرسی عشقم

💞💞💞بسم الله الرحمن الرحیم 💞💞💞

خدایا شکرت بخاطر عشقی که از اطرافیان دریافت میکنم 

خدایا شکرت بخاطر نعمت سلامتی 

خدایا شکرت بخاطر مهر محبت عشق علاقه صمیمیت ارامشی که بین خانواده ام در جریانه 

خدایا شکرت بخاطر اتفاقات خوب زندگیم 

خدایا شکرت بخاطر ارامش زندگیم 

خدایا شکرت بخاطر ذهن ارام 

خدایا شکرت بخاطر فراوانی و ثروت در جهان هستی 

خدایا شکرت بخاطر پوست صاف و شفافم 

خدایا شکرت بخاطر جیب پر پولم 

خدایا شکرت بخاطر ماشین زیر پام 

خدایا شکرت بخاطر آینده روشن و درخشانم

خدایا شکرت که دستت همیشه روی سرمه 

خدایا شکرت که زیر سایه رحمت و مغفرت تو هستم 

خدایا شکرت بخاطر هوای عالی امروز 

خدایا شکرت بخاطر ادم های خوبی که سر راهم قرار میدی 

خدایا شکرت بخاطر پیشرفتم در والیبال 

خدایا شکرت که از جایی که فکرشو نمیکنم بهم روزی میرسونی 

خدایا شکرت بخاطر برکت در مال و سفره و عمر و وقتم 

خدایا شکرت بخاطر عاقبت بخیری پسرام 

خدایا شکرت بخاطر سر و سامون گرفتن داداش هام 

خدایا شکرت ای خدای فراوانی ها وثروت ها

سپاسگزارم 

سپاسگزارم 

سپاسگزارم شکرگزاری# 🍀

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

خدایا شکرت بابت آرامشم

خدایا شکرت بابت نگاهت ب زندگیم

خدایا شکرت بابت اینکه از جاهایی ک فکرشو نمیکنیم برامون روزی میفرستی

خدایا شکرت در مسیر زندگی مواظبم هستی

خدایا شکرت بابت زندگی خوبی ک دارم

خدایا خیلی دوست دارم

سلام عزیزم 🥰وای سخت بوده که 😁اره گل سر شور خیلی خوبه امتحان کن شاید خوشت اومد 😀

سلام خانوم خوبی 🌹

آره دیگه خیییییلی سخته😂😭

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلام بچه ها 😍😍😍😍😍😍صبح بیدارشدم بچه هارو بفرستم مدرسه دیدم یه بارون قشنگی میاد 😍😍😍😍ان شاء ا ...

ممنون عزیزم همچنین 🥰 💖 الهی آمین 🤲😘

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلام دخترا صبح همگی بخیر 💜💙💜💙💜💙امیدوارم خالق لحظات شاد باشین

سلام سارا جان 😀

ان شا الله 😍 

ممنون‌مهربوووون😍

😘

[QUOTE=369897206]سلام‌ خوشگلا‌خوبین؟ ما ناهار پیش مامان بودیم، اومدیم‌ بچها رو برداریم دیگه نذاشت بریم جاتون خالی😋 ...[/QUOTE

سلام آزگل جان 😀 

به به دستپخت مادر جان نوش جونتون😋

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز