2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 202265 بازدید | 29011 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آزی منم مجردی که شرکت می رفتم پنجشنبه ها تعطیل نبودیم فقط دو ساعت زودتر از بقیه روزها تعطیل میشدیم � ...

انشالله یروزی شوهرت راضی شه ک بری سرکار عشقممم،،،من‌میدونم‌تو میتونی کم‌کم راضیش کنی

با خدا می رقصانم ،تمام دنیا را به ساز آرزوهایم...❣️

آزی جونم خیلی خیلی ممنون بابت مطالب چاکرای عالی بودن😙😙😙😙 متنی کردمشون بزارم تاپیک تمرینامون .

خواهش میکنم‌قشنگم

نظرخودمم موکت بود ولی باباشون میگه این دوتا دائما درحال بزن بزنن فوم نرم تر وشستن تمیز کردنش راحتر ...

اره اون‌بنده خدا هم فکر پسراست...

پسرا واقعا شیطونن

سلاممممم عزیزم چطوری ؟؟ هلن و پاشا جونم خوبن ؟؟ خسته نباشی

سلام ساحل عزیزم ممنون قشنگم سلام دارن به خالشون

دیشب هلنو کنار مامانم خوابوندم پاشا بیدار شد شیرشو بدم گریه کرد هلنم بیدار شد با صداش اومد بغلم سه ساعت تمام دستامو گرفت و بغلم کرد و بیرون نرفت اصلا

منم با بخیه هام خیلی اذیتم

سلام خانمی خوبی وای من که حوصله ندام نهایت پودر صدر میخرم گاهی برای شستن بدن 😀کوچیک که بودیم ماما ...

سلام عزیزم 

برگ کنار اصلا از مو پاک نمیشه اگر با برگ میزاشته 😁

بنظر من مرد باید از ساعت 6 صبح بره بیرون ساعت 12 بیاد غذاشو بخوره باز بره غروب بیاد 😂

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

نظرخودمم موکت بود ولی باباشون میگه این دوتا دائما درحال بزن بزنن فوم نرم تر وشستن تمیز کردنش راحتر ...

فاطمه جون دیدم که زیر فرش فوم میزارن 

خیییلی راحت تر و نرم تر هست 

میشه تو اتاقشون فوم بزاری روش هم موکت 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

راستی دخترا من اصن برام سایت خوب بالا نمیاد کلا پیام هارد گم میکنم

وای منم محیا 

اصلا حوصلم نمیشه برم بگردم 😊

بسم الله الرحمن الرحیم 

خدایا شکرت بخاطر داده و نداده ات 🤲

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هایت 🤲💞

شکرگزاری#  

سلام ساحل عزیزم ممنون قشنگم سلام دارن به خالشوندیشب هلنو کنار مامانم خوابوندم پاشا بیدار شد شیرشو بد ...

ای خودا،هلن‌کوچولو

فاطمه جون دیدم که زیر فرش فوم میزارن خیییلی راحت تر و نرم تر هست میشه تو اتاقشون فوم بزاری روش هم مو ...

اون فوم میزاره میخوادروی اون باز ازاین فوم پازلی مهدکودکیا بزاره میگه تمیزکردنش راحتره بچه هرچی روش بریزه راحت تمیز میشه وامنیتش بیشتراینا دائما دعوا میکنن همدیگه حل میدن یوقت چیزیشون نشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز