2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 202236 بازدید | 29011 پست
انشالله‌ک‌مشکلشون‌حل شه عزیزم...اره واقعا بازگو‌کردن‌ بعضی مشکلات‌حالمونو بد میکنه...

ممنون عزیزم 

ان شا الله 🤲 

ما هم بجز خدا  پناهی نداریم و همه امیدمون خودش هستش 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسم الله الرحمن الرحیم 

خدایا شکرت بخاطر نعمت سلامتی 

خدایا شکرت بخاطر اتفاقات خوب زندگیم 

خدایا شکرت بخاطر هوای عالی 

خدایا شکرت بخاطر بارون قشنگی که برامون فرستادی 

خدایا شکرت بخاطر قادر بودنت  و من به تو و قدرت تو امید دارم

خدایا شکرت بخاطر فتاح بودن و گره گشای مشکلات منی

خدایا شکرت بخاطر رب بودنت که تو پرورش دهنده و رشد دهنده منی

خدایا شکرت بخاطر رزاق بودنت که تو روزی دهنده بی منت منی

خدایا شکرت بخاطر بصیر بودنت که تو شاهد همه اتفاقات زندگی منی

خدایا شکرت بخاطر سمیع بودنت که تو شنوای حرف دل های منی

خدایا شکرت بخاطر جبار بودن که تو جبران کننده کاستی ها و شکستگی های منی 

خدایا شکرت بخاطر اتفاقاتی که افتاد  و خوشایند من نبود ولی  مصلحت بود 

خدایا شکرت بخاطر اتفاقاتی که نیفتاد و خوشایند من بود و مصلحت نبود 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز هایی که تو میدانی و من نمی‌دانم 

ای خدای فراوانی ها و ثروت ها 

سپاسگزارم 

سپاسگزارم 

سپاسگزارم شکرگزاری# 💕

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

سلام دوستان 

من تا همین الان در حال سابیدن بودم 😶

چطورین؟ 

ساحل کجایی؟ 

سارا نیستی تو دختر؟ 

هدا جونم چه خبر 

؟ 

پانته آ خوبی تو؟ 

محیا و آزگل جونم خوبین؟ 

زهرا جونم فسقلیا چطورن؟ 

فاطمه جون پسرت گلت چطوره؟ 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

سلاممممممم به همگی خواهرای گلم خوبین ؟؟ 

دخترا 😂😂😂😂امروز یه کشف  استعداد جدید از رادین داشتیم 

فقط وقتی پدر شوهرم صداش میزنه میگه« چیه »😂😂😂😂 

حامد  و من خودمون رو کشتیم بگه ماما بابا حتی حامد می‌گفت بگو ددی ساعت ها ولش نمی‌کرد می‌گفت بگو دَ -دی یا ب ا ب ا نمی‌گفت فقط اخم میکرد 

پدر شوهرم صداش میزنه بی برو برگرد چیه رو میگه مگه چیه سخت تر از مامان بابا نیست؟؟ 

امروز با کارای رادین و رادوین سرگرم بودیم رادوین هم تازگی  یه دستشو شبیه آدم بزرگا می‌زاره رو چشمش و می‌خوابه 😂😂من دوسه بار متوجهش شده بودم دستشو میاوردم حالت قبل اما الانا اصلاااا ول نمیکنه صاف میکنم دوباره تکرار می‌کنه 😂

محیا جون من تموم پیام هایی که جا موندم رو خوندم مهربونم خداروشکررررر عزیزم که کار همسرت اوکی شده انشالله همیشه پرخیر و برکت باشین 🫀🧿 🫀 🧿💘 🧿🫀

سارا کو راستی 😵‍💫

✓شروع هدف از تاریخ ۲۷ـ۱۱ـ🇹🇷۱۴۰۴رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست 👼🏼💙👼🏼

راستی محیا جون ذکر یا علی رو چطور بگم روزانه باید ۱۴ هزار تا بگم ؟؟ امروز هزارتا گفتم خوندمش 

✓شروع هدف از تاریخ ۲۷ـ۱۱ـ🇹🇷۱۴۰۴رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست 👼🏼💙👼🏼

سلام دوستان من تا همین الان در حال سابیدن بودم 😶چطورین؟ ساحل کجایی؟ سارا نیستی تو دختر؟ هدا جونم چه ...

سلام‌خوشگلم،‌خسته‌نباشی...

قربونت، خوبیم‌ خواخرم

با خدا می رقصانم ،تمام دنیا را به ساز آرزوهایم...❣️

سلاممممممم به همگی خواهرای گلم خوبین ؟؟ دخترا 😂😂😂😂امروز یه کشف استعداد جدید از رادین داشتیم فقط ...

سلام‌عزیزم‌خوبی؟؟؟ 

ای‌جووونم، چیه😂😂😂

این‌ک‌سخته😂🧿🧿🧿💖

خدا حفظشون کنه، خوشگلای منو

دخترا، منم‌امروز کمی‌خونه تکونی کردم‌با کمک‌شوهرمو، داداش کوچیکه... ب پاس این‌زحماتشون یه عصرونه مفصل بهشون‌ دادم😉...خداروشکر ،‌جلو افتاد کمی از کارام...جمعه ها،داداشی رو‌صدا کنم‌بهمون‌کمک‌کنه این‌آخر‌ماه رو.😅

سلاممممممم به همگی خواهرای گلم خوبین ؟؟ دخترا 😂😂😂😂امروز یه کشف استعداد جدید از رادین داشتیم فقط ...

سلام عزیزم 

عزیزززززم🥰😃

معلومه بابا بزرگشو خیلی دوست داره 😄

2790
2778
2791
2779
2792