2777
2789

اون خانم تبریزی که یه سرویس خیلی سنگین داده بود😳😳

خیلی ها دیگه النگو درآوردن و به تشت بزرگ از یه شهر فقط کمک شد....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به لبنان و غزه کمک کردن،سوریه کجا بود

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
به لبنان خانواری یک میلیارد دادن بعد ریس جمهورمون میگه پول کارمندا رو نداریم پول گندم نداریم بدیم کش ...

این خنده من از گریه غم انگیز تر است😂

👑❤️‍🔥با افتخار دِتِ لَکِم❤️‍🔥👑

اون برای لبنان و جبهه مقاومت بودنه سوریه 

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

واقعا واسه مردم سوریه متاسفم چون کاملا مشخص بود دست کی تو این کار بود الانم که اسرائیلی ها ریختند تو کشورشون این ها اگه واقعا دولتشون را نمی خواستند چرا بقیه را اینقدر راحت تو مسئله ی کشورشون دخالت دادند خودشون باید یه کاری میکردند نظامی هم که بخواد افراد بیگانه عوضش کنه فایده نداره 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️