2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین رو میگم که از همین میترسم چون بدش میاد عزیزم چون بهش شک داشتم این کارو کردم

خیلی راحت بگو زن و شوهری که مجازن خصوصی ترین جاهای همدیگه رو ببینن اجازه دست توی جیب همدیگه کردن هم دارن برو سوال کن این کار نه اشکال شرعی داره نه منع قانونی . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

میدونم. ولی میگم بدتر نشه ترساش نریزه

بگو عزیزم این چیه ؟

خب میخای بکشی بیا تو خونه بکش .چرا بری جای نا امن یا پیش افراد ناباب بکشی . بیا خودم برات چای دم میکنم بشین راحت بکش . 

اینجور باعث میشه کمتر بکشه و بتونی به مرور ترکش بدی . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

خیلی راحت بگو زن و شوهری که مجازن خصوصی ترین جاهای همدیگه رو ببینن اجازه دست توی جیب همدیگه کردن هم ...

گلم تاپیک اخر این کاربریو گزارش میزنی؟    @سمیر_گرکان  

خودش تعلیقه نمیتونه درخواست کنه ازتون

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

گلم تاپیک اخر این کاربریو گزارش میزنی؟ @سمیر_گرکان خودش تعلیقه نمیتونه درخواست کنه ازتون

زدم‌ غیر اخلاقی 

بدترشومیکنم که

بدتر نمیشه . وقتی اهلش باشه ولی از طرف شما به شدت منع بشه حریصتر ممیشه و به مرور دائم دنبال اینه که گریز بزنه بره سروقت کشیدن . ولی وقتی بدونه توی خونه منعی نداره دیگه حرص نمیزنه و در به مرور اشتیاقش از دست میده و اون موقع هست که میشه با مهربانی ازش بخای ترک کنه . 

بدتر نمیشه . وقتی اهلش باشه ولی از طرف شما به شدت منع بشه حریصتر ممیشه و به مرور دائم دنبال اینه که ...

من بهش گفتم و بهم گفت من همینی که هستم دوست داری باهام زندگی کن دوست نداری هم برو الان چیکار کنم ن نمی‌تونم برم جایی ندارم یعنی برم با دوتا بچه

من بهش گفتم و بهم گفت من همینی که هستم دوست داری باهام زندگی کن دوست نداری هم برو الان چیکار کنم ن ن ...

بهش چی گفتی  که اینو گفت ؟

یعنی مصرف در جمع دوستان رو بیشر از مصرف در خانه دوست میداره .؟

بهش گفتم کمکت میکنم بهم اعتماد کن واز ریخت و قیافه افتادی

عزیز من تند رفتی . باید قدم به قدم جلو رفت اون به این وابستگیِ شدید داره و ازش لذت میبره باید به اون مرحله برسه که نیاز به کنار گذاشتنش درش به وجود آمده باشه و شما این نیاز رو تقویت کنین . 

چه جوری

گفتم که . پله اول بگید بیاد توی خونه تا از دوستاش ‌‌جدا بشه . بعد قول ازش بگبرین که فقط تو خونه بکشه . تا مصرفش کمتر بشه به مرور با مهربانی  ازش بخاین تا حد ممکن کمتر مصرف کنه . البته اینها همه پیش‌بینی هست شما قدم اول رو بردار تا بعدش .