2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم برای چی اینکارو نکن عادت میشه برات بیرونی ماسک بزنی وارد جمع مهمونی یا دوستانه شی چی پس

اخه من مشکلی هم با چهرم ندارم فقط مشکلم بینیمه انقدر بقیه اظهار نظر کردن دیگه واقعا اعتماد بنفسمو از دست دادم حس میکنم راحت ترم با ماسک 

۱۶ سالمه:)

اخه من مشکلی هم با چهرم ندارم فقط مشکلم بینیمه انقدر بقیه اظهار نظر کردن دیگه واقعا اعتماد بنفسمو از ...

دورت بگردم 

اخه نظر بقیه مگه مهمه 

همه آدما ایراد دارن هیچکس کامل نیست که 

تا وقتی خودتو دوست نداشته باشی دیگران دوست ندارن عزیزمن 

چقدر دلم میگیره این چیزارو میخونم 

اخه با دختر ۱۶ ساله چیکار دارن چرا نظر میدن 

اینایی که نظر میدن بری ببینیا حالت بهم میخوره انقدر ایراد دارن 

ذاتشون خرابه 

ببین با بچه چیکار کردن که میخواد ماسک بزنه 

دورت بگردم اخه نظر بقیه مگه مهمه همه آدما ایراد دارن هیچکس کامل نیست که تا وقتی خودتو دوست نداشته با ...

خیلی دوست دارم ۱۸ ساله اینا بشم بذم بیرون سرکار اخه به مستقل شدن علاقه دارم بعد نظرت چیه حداقل اونموقع رو ماسک بزنم ؟ اخه من درونگراهم هستم تو اجتماع شلوغ زیاذ نمیتونم باشم

خیلی دوست دارم ۱۸ ساله اینا بشم بذم بیرون سرکار اخه به مستقل شدن علاقه دارم بعد نظرت چیه حداقل اونمو ...

عریزم منم ۲۴ سالمه 

منم درون‌گرا بودم همسن تو بودم واقعا تو جمع بودن برام سخت بود 

۱۹ سالگی رفتم سرکار اولش برام سخت بود خیلی اذیت میشم تو محیط کار خیلیم ساده بودما 

ولی دیگ گرگ شدم 

به نظر من ماسک نزن اصلا 

۱۸ سالت شد برو سرکار 

از الان رو خودت کار کن نزار از جمع ها دور بشید بعدا آسیب میبینیا

با پولای خودت میری بینیتو عمل میکنی