2777
2789
عنوان

ختنه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 26 پست
خیلی ناراحت کننده است بخدا سختترین قسمت پسرداریه، من پسرم یه ماهه بود بردیمش ختنه مامانم و شوهرم برد ...

منم خیلی سخت بود برام داخل نرفتم ولی وقتی دیدمش خیلی ظاهر بدی داشت متورم بود و قرمز خیلی دلم سوخت 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

برای بچه شما هم اینجوری بود یا کامل دراومد؟

معمولا یک کوچولو وصل میمونه.برای پسر منم همین طور بود.اگه الان نمی تونی ببری حمام زیر اب ولرم بشورش و اون قیمتو زیر اب بک کم نگه دار و بعد حسابی چربش کن.حرصم نخور بچه الان درد نداره

واسه پسر منم اینجوری شده بود همین حدودای سن پسر شما هم بود،داشتم به پسرم شیر میدادم با شیشه شوهرم اومد مای بی بی رو گفت عوض میکنم دید داره کنده میشه یه کم مونده کشید کند

طفلی پسرم یهو چشاش گرد شد کلی گریه کرد بعد یادش رفت 

ان شاالله تا فردا میفته بهش دست نزن فقط چربش کن

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙