2777
2789
پدرم رو عکس دست پدر گذاشته بودین

عزیزم  

منم سه ماهه پدرمو از دست دادم

هنوز باورم نمیشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این کیه چقد شبیه منه😂

نمیدونم شخص خاصی نیس همینجوری دارم میکشمش😁

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

هنرمند جانممنون میشم کامل شد تگ کنی کنم ببینم

حتما عزیزم به زودی تمومش میکنم😍💚

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

اینو تو یوتیوب دیدم خانمه میوه هاشو گذاشته بود تو ماشین ظرفشویی تامیوه ها تمیز ترشسته شه

این کار درست نیست.

حتی برای شستن ظروف هم اگر بحث ضرورت سبک کردن کار خونه با ابزار رو کنار بگذاریم؛ استفاده از ماشین ظرفشویی و دمای بالا و شوینده‌هایی که درش به کار گرفته می‌شه محیط اسیدی ایجاد می‌کنه و باعث استهلاک ظروف خصوصا ظروف پخت و پز می‌شه‌.

برای میوه و سبزیجات که از اساس بهتره موقع مصرف شسته بشن تا طراوتشون حفظ بشه و دیرتر در معرض فساد قرار بگیرند.

چه دردناک💔

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترکم باوان قشنگم الان چند ماهه که مهمون دلم شدی چقدر داشتنت قشنگه کوچولوی من تکونات زیباترین حس دنیاست و صدای قلب کوچیکت قشنگترین صدای دنیاست بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم🥹💋😍💙a🧿

2790
2778
2791
2779
2792