2777
2789
عنوان

چیکار کنم خدا دعا هامو قبول کنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 31 پست
یکی با تمام دست و پاهای سوخته یه شرکت بزرگ میزنه یکی با نداشتن پدر یه فوتبالیست معروف میشه شایدم خدا ...

نمیتونم حتی نمیتونم ی کاری بکنم

لطفا برای سلامتیم صلوا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه نمیتونم تحملش کنم🥲

ان مع العسیر یسرا 

بعد هر سختی آسانی است 

ایه از قرآن بازم تحمل کن بیشتر تحمل تر کن به جای دنبال ضعف خودت بیشتر دنبال خوبی های خودت باش 

با زانو غم بغل کردن گله شکایت کردن چیزی رو بهتر و دوا نمیکنه فقط افسرده تر میشی و افسرده 

این دنیا فقط یه بار میتونی زندگی کنی پس تا وقتی زنده ای شادی زندگی کن

ان مع العسیر یسرا بعد هر سختی آسانی است ایه از قرآن بازم تحمل کن بیشتر تحمل تر کن به جای دنبال ضعف خ ...

اره موافقم ولی دوست دارم مثل بقیه خوب باشم استرس نداشته باشم ولی بازم تحمل میکنم ببینم خدا چی میخواد

لطفا برام دعا کن خوب بشم

منم برات دعا میکنم خوب بشی و تو زندگیت موفق بشی🙂💕

لطفا برای سلامتیم صلوا

اره موافقم ولی دوست دارم مثل بقیه خوب باشم استرس نداشته باشم ولی بازم تحمل میکنم ببینم خدا چی میخواد ...

خدا از دهنت بشنوه 

خوب میشی من مطمئنم فقط براش صبر کن به وقتش درمانت میکنه

بخوای میتونی خدا از روح خودش به آدم داده وقتی روح خدا همه کاره است تو حتی میتونی خودتو درمان کنی فقط ...

بله من به خدا خیلی ایمان دارم یکسال پیش من خیلی اوضام بد بود ولی حل شد خدا بهم کمک کرد ولی تا اون مشکلم حل شد ی مشکل دیگه داد بهم 

لطفا برای سلامتیم صلوا