2777
2789
عنوان

چطوری شوگر ددی پیدا کنیم اموزشی

| مشاهده متن کامل بحث + 8326 بازدید | 37 پست
برو پارک محل اونجا که شوگرا تخته و شطرنج بازی میکنن قر و قمیش بیا

وااای😂😂😂 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزنم تو دهنت یا نه

من گوه بخورم اینکاررکنم

میگم سن بالاها اکثرا متاهلن

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

من گوه بخورم اینکاررکنممیگم سن بالاها اکثرا متاهلن

والا باورت نمیشه الان از تنهایی بمیری شرف داره بخدا 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

وااای😂😂😂

همونجا ترتیبشو بدن دیگه هوس شوگر ددی نکنه😂

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

همونجا ترتیبشو بدن دیگه هوس شوگر ددی نکنه😂

فکر نکنم درون حد توان داشته باشن🤣🤣🤣🤣

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
والا باورت نمیشه الان از تنهایی بمیری شرف داره بخدا

اره خدایی دور زمونه بدی شده

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

اره خدایی دور زمونه بدی شده

من رلم شوگر ددی زد که هیچی هم زمان با اون با یه دختر دیگه کم سن تر از منم رفت از اونا پول می‌گرفت به بهونه بدهکاری اونا هم برای این که اینو نگه دارن چون وابستگی عاطفی داشتن هنوزم میدن پول یه آیفون و قسط ۲۰۷ رو ازش درآورد فقط من زرنگ بودم نم پس ندادم به محض اینکه فهمیدم جدا شدم 

اینکه مجرد بود 🤣

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

من بی پول ددی هستم 

تنهای متفاوت با مردم شهر سالها در انتظار هجرت از کشور و مردمی که غریبن برام ، بالاخره یه روزی میرم و روحم آزاد میشه از این همه خصم بزودی یکسال تا دوسال آینده و این روزها به یه خاطره تلخ دور کمرنگ تبدیل میشه و کم کم محو میشه و اون روز تولد جدید و زندگی جدیده برام 
من رلم شوگر ددی زد که هیچی هم زمان با اون با یه دختر دیگه کم سن تر از منم رفت از اونا پول می‌گرفت به ...

ببخشید مامی 

من رلم شوگر ددی زد که هیچی هم زمان با اون با یه دختر دیگه کم سن تر از منم رفت از اونا پول می‌گرفت به ...

البته منظورت  شوگر مامیه🗿🗿🗿🗿🗿

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞