2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1583 بازدید | 25 پست
منظورت از شوش تهرانه؟

بله عزیزم من خونم تهران بود یعنی باید جهیزیه مو میووردم تهران بخاطر همین تهران خرید کردم میبردم میذاشتم توی خونم کارتن ها رو 

بعد چهارروز قبل از عروسیم اومدم دو روزه چیدمشون

بله عزیزم من خونم تهران بود یعنی باید جهیزیه مو میووردم تهران بخاطر همین تهران خرید کردم میبردم میذا ...

ممنون عزیزم ولی اونجا نمیتونم خرید کنم اگه اصفهان سراغ داری بگو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم استارتر اهل تهران نیس ک ادرسای اینجارو میدی😂😂😂 طرف اهل اصفهانه

میدونم گلم منم اهل اصفهان نبودم 

باید از شهرستان میومدم تهران خرید میکردم 

بااینحالم که از شهرستانمون میومدم تهران خرید میکردم خیلی برام به صرفه تر دراومد . 

اگه میخواستم شهرخودمون خرید کنم باید خیلی چیزارو چشم پوشی میکردم یاکمتر میخریدم .

درکل میگم از هرجای کشور آدم بره این دوجا به صرفه تره .

امین حضور که مرکز پخش لوازم خانگی برقی به کل کشوره. هیچ جا ارزونتر از امین حضور نمیتونی پیداکنی 

میدونم گلم منم اهل اصفهان نبودم  باید از شهرستان میومدم تهران خرید میکردم  بااینحالم که ...

ولی من برا لوازم برقی رفتم امین حضور با لیستی که خ.د نمایندگی بهم داده بود دیدم نمایندگی نزدیگ دو میلیون برام ارزونتر از لمین حضور در میاد رفتم از همون نمایندگی خریدم. اسفند هم که جشنواره و تخفیف هست که جای خود دارد. 

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
اصفهان سراغ ندارم  ولی بیای تهران به صرفه تره . انشالله مبارکتت باشه عروس خانوم

مرسی عزیزم.

انشالله شما هم خوشبخت باشین

امین حضور که میگی مثلا چه قدر به صرفه تره؟

مرسی عزیزم. انشالله شما هم خوشبخت باشین امین حضور که میگی مثلا چه قدر به صرفه تره؟

مثلا یخچال دوقلو اون مارکی که من میخواستم تفاوت قیمت امین حضور با شهرخودم 1600 تومن بود 

با جاهای دیگه تهران و کرج یک میلیون بود 

یعنی اگه شهرخودم میخواستم بخرم باید 1600 اضافه ترمیدادم

اگه جاهای دیگه تهران میخواستم بخرم باید یک میلیون اضافه تر میدادم .

مثلا ماشین لباسشویم اون مارکی و مدل و کیلویی که میخواستم شهر خودم 3500 بو

جاهای دیگه تهران همون  سه میلیون بود

امین حضور همونو گرفتم 1900

چیزای دیگمم همینطور بود که قیمتشانون دقیق یادم نمیاد 

من پارسال شهریور رفتم جهیزیه خریدم . 

ولی کل امین حضور رو زیرپا گذاشته بودم از هرجا قیمت میگرفتم کارت مغازشو میگرفتم و قیمت وسیله هایی که گرفتع بودمو توش مینوشتم  بعد مقایسه میکردم 

آخرسر رفتم اونجایی که فیمتاش ارزونتربود و بازم تخفیف میگرفتم 

من قبل از جهیزیه خریدنم حسابی توی اینترنت و اطرافیان میگشتمو پرسوجو میکردم و چیزایی که میخواستمو همراه با مدلش و امکاناتش نوشته بودم . 

یعنی منظورم اینه که میرفتم توی هرمغازه ای گیج نمیشدم که چی میخوام چجوریشو میخوام ،تکلیفم باخودم معلوم بود که چی چه مدلشو باچه امکاناتی میخوام . 

اطلاعاتم از خوده مغازه دارها هم بیشتر لود و همین باعث میشد مغازه دار بفهمه که نمیتونه توی پاچم بکنه .

توهم بشین قشنگ لیست جهیزیه ای که میخوای رو بنویس 

لوازم برقیات جدا 

ظرفوظروف پذیراییت و سفرت چه دم دستی چه کناری جدا 

پلاستیکت جدا 

خورده وسایلات و درشتات جدا تا راحتتر خرید کنی