2777
2789

جای کوچه خونمون بود اول اومد سوال پرسید ک فلان جا کجاست محترمانه جوابشو دادم دیگ ول کن نبود می‌گفت به خدا قصدم مزاحمت نیست فلان ول نمی‌کرد تا جای کوچه خونمون داشت میومد همش می‌گفت قصدم مزاحمت نیست قصدم خیره فلان برای این ک خونمون رو یادنگیره ازش گرفتم گفتم خب گرفتم برو دیگ رفت همش داشت می‌گفت قصدم مزاحمت نیست فلان از شحصیتتون خوشم اومده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این به بعد دیگه نگیرمنم چند روز پیش یه پسره بزور میخواست بهم گل بده ترسیدم🤐

چ‌خطرناک خوب شد نگرفتی 

معلوم نبود خدای نکرده اگر آدم بیماری بود 

یوقت گل رو بو میکردی بیهوش می‌شدی خفتت میکرد 

چ‌خطرناک خوب شد نگرفتی معلوم نبود خدای نکرده اگر آدم بیماری بود یوقت گل رو بو میکردی بیهوش می‌شدی خف ...

نه بابا تو خیابون تو ایستگاه خط واحد بودم یه عالمه ماشین و آدم دورو اطراف بود اولش با ماشین اومد صدام کرد نگاه نکردم یه پیرزن هم کنارم بود بعد دیدم رفته برام گل خریده و التمااس میکرد که ازش بگیرم و من هی پسش میزدم هی میگفت توضیح میدم توضیح میدم

نمیدونم قصدش چی بود ولی ترسناک بود واقعا🥲

ولی باید هواسم باشه تو کوچه میرم تنها نباشم