2777
2789
عنوان

ماکارانی

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 58 پست

ای خدا،😰اگه خودتون حالتون خوبه ان شاالله که چیزی نیست چون اون دو مورد پدر مادر هم مسموم شده بودن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمابچه ازقبل مریض بوده بخاطراونه اماگام ماکارونی سنگین تومریضی به بچه نده

خبرم کلا خوشبینم هی میخوام بیخیال باشم انرژی منفی و فکر منفی نکنم اخرش ی چی میشه

ن همه خوبیم فقط بچم استفراق کرد ۸یا ۱۰نفر خوردن

پس مسمومیت عادی هست اون دو مورد فوتی پدر مادرها هم شدید مسموم شده بودن و بدحال ولی باز هم ببر دکتر اگه بهتر نشد و خبر هم بده اینجا. ان شاالله که بلا دوره عزیزم،🌈

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

میگن وقتی ماکارونی رو درست کردی اگر زیاد بیرون از یخچال بمونه و بخوریش بده چون یه باکتری داخلش به سرعت رشد میکنه و خطرناکه

ما چند روز پیش ماکارونی خوردیم طوری نشد

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

نترس منم پنجشنبه درست کردم دوتام بچه دارم ۷ سالع و ۳ ساله

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀