سلام تروخدا تو این یکی دوروزه ماکارانی خوردین؟؟؟؟ بچهاتون خوردن؟؟؟؟؟ من بچم دیشب خورده میترسممممم صب استفراغ کرد تبم داره مریض بود قبلش ولی تب نداشت استفراعم نداش
ای خدا،😰اگه خودتون حالتون خوبه ان شاالله که چیزی نیست چون اون دو مورد پدر مادر هم مسموم شده بودن
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
پس مسمومیت عادی هست اون دو مورد فوتی پدر مادرها هم شدید مسموم شده بودن و بدحال ولی باز هم ببر دکتر اگه بهتر نشد و خبر هم بده اینجا. ان شاالله که بلا دوره عزیزم،🌈
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
میگن وقتی ماکارونی رو درست کردی اگر زیاد بیرون از یخچال بمونه و بخوریش بده چون یه باکتری داخلش به سرعت رشد میکنه و خطرناکه
ما چند روز پیش ماکارونی خوردیم طوری نشد
#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...