2821
2789
عنوان

ماکارانی

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 58 پست

ای خدا،😰اگه خودتون حالتون خوبه ان شاالله که چیزی نیست چون اون دو مورد پدر مادر هم مسموم شده بودن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

احتمابچه ازقبل مریض بوده بخاطراونه اماگام ماکارونی سنگین تومریضی به بچه نده

خبرم کلا خوشبینم هی میخوام بیخیال باشم انرژی منفی و فکر منفی نکنم اخرش ی چی میشه

ن همه خوبیم فقط بچم استفراق کرد ۸یا ۱۰نفر خوردن

پس مسمومیت عادی هست اون دو مورد فوتی پدر مادرها هم شدید مسموم شده بودن و بدحال ولی باز هم ببر دکتر اگه بهتر نشد و خبر هم بده اینجا. ان شاالله که بلا دوره عزیزم،🌈

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

میگن وقتی ماکارونی رو درست کردی اگر زیاد بیرون از یخچال بمونه و بخوریش بده چون یه باکتری داخلش به سرعت رشد میکنه و خطرناکه

ما چند روز پیش ماکارونی خوردیم طوری نشد

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

نترس منم پنجشنبه درست کردم دوتام بچه دارم ۷ سالع و ۳ ساله

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀