2777
2789
عنوان

قهوه غلیظ خوردم حالم بده توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 97 پست
ضررهای قهوه سرد و ببینباعث تحریک معده و بروز سوزش معده یا رفلاکس میشهجذب آهن و کلسیم و کاهش میده که ...

هیچی دیگه :////

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل اینه بلند شم سرگیجه میگیرم چشام سیاهی میره

یکی و صدا کن اگر تا این حد حالت بد شده😐

نوشیدن آب
یه غذای سبک، نان، بیسکویت یا خوراکی‌های کم‌چرب
تنفس عمیق
دم‌نوش‌ بابونه، نعناع یا زنجبیل
مصرف فیبر مثل میوه‌ها و سبزیجات موز، اسفناج، آجیل
دوش آب گرم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خوب نشدم هرکار کردم اصلا بلند شم چشام سیاهی میره و سرم گیج میره

ببين قندت افتاده پاشو بزور برو اشپزخونه نون بردار بخور يكم عسل اگر داشتين بزن روش زياد نه ها كم پاشو خطرناكه ولي در كل سعي كن نترسي نفس عميق بكش بعدش اروم و عميق اروم اروم ضربان قلبت نرمال ميشه من عين همين جريان برام اتفاق افتاد

مشکل اینه بلند شم سرگیجه میگیرم چشام سیاهی میره

خب اگه سختته یا یکی صدا کن اگه دم دستت شیره انگور هس بریز تو لیوان سر بکش یا چندتا خرما پشت هم بخور با ی قاشق عسل با ی عالمه آب بخور

ببين قندت افتاده پاشو بزور برو اشپزخونه نون بردار بخور يكم عسل اگر داشتين بزن روش زياد نه ها كم پاشو ...

دو ساعته سعی میکنم نفسام درست کنم یا باید نفس نکشم یا تندتند بکشم ضربان قلبم خیلی بالاست

خب اگه سختته یا یکی صدا کن اگه دم دستت شیره انگور هس بریز تو لیوان سر بکش یا چندتا خرما پشت هم بخور ...

الان اينايي ك تجويز ميكني قندش يهو اوج ميگيره بعد باز افت قند ميگيره چخبره اينهمه چيز شيرين