2777
2789
عنوان

مامان بدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 45 پست
نه ذات بچها پاکه🌺🌺مثل یه صفحه سفیدههرچی روش بنویسی همونه👌پس تا میتونی باهاش مهربون باش.بچها انرژی ...

دقیقاً بچه ها خیلی پاک و مظلومن ای کاش ما بزرگترها قدرشونو بدونیم😓😓😓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه ذات بچها پاکه🌺🌺مثل یه صفحه سفیدههرچی روش بنویسی همونه👌پس تا میتونی باهاش مهربون باش.بچها انرژی ...

هر کاری ک من بکنم عین ی مداد سیاه میاد خط میکشه رو کرده‌ام فکر میکنم بزرگ بشه میشه عین اون نمیدونم چکار کنم من ک دلخوشی تو این زندگی ندارم موندم تا بچم عذاب نکشه خاک تو سر من ک فکر میکردم بچم میشه همدم تنهاییام الان شده یکی مث ملکه عذابم (شوهرم)

هر کاری ک من بکنم عین ی مداد سیاه میاد خط میکشه رو کرده‌ام فکر میکنم بزرگ بشه میشه عین اون نمیدونم چ ...

این حرفارو نزن به خودت تلقین نکن🌺🌺🌺

بچه که نمیدونه چی به چیه

بچها مثل آیینه همه چیو از ما یادمیگیرن

و روی خود ما پیاده میکنن....

حتما شوهرت یادش میده

و از باباش تقلید میکنه .

عزیزدلم مشکل شوهرته .... نه بچت ♥️♥️♥️

💕💕

نگید تو رو خدامگه چند سالشه که از الان مطمئنید راجب آینده اش؟

کوچیکه ولی خب اشتباه کردم ک پای ی بچه رو ب بدبختیم باز کردم خیلی دلم گرفته نمیدونم تقاص کدوم گنامو دارم میدم ولی میدونم خیلی سخته 

دعا میکنی برام مث اون نشه انقد تنهام تو دنیا

توروخدا اینجوری نکن باخودت🤕🤕🤕

بچته دیگه دختر

چرا انقد ناراحتی

پس فردا همین بچه میشه همدمت 

درد دلهاتو همرو بهش میگی و آرومت میکنه

میشه همه‌چیت.....

این حس بد رو از خودت دورکن و بزرگش نکن

خدا بزرگه هیچوقت ناامید نباش

الهی معجزه بشه تو زندگیت و دلت چنان شاد

بشه که همه غم هاتو فراموش کنی♥️♥️😘🌹

💕💕

توروخدا اینجوری نکن باخودت🤕🤕🤕بچته دیگه دخترچرا انقد ناراحتیپس فردا همین بچه میشه همدمت درد دلهاتو ...

نمیدونی با چه مریضی زندگی میکنم من با همچیش ساختم ولی اون هیچوقت دلش با منو خانواده ام صاف نمیشه فکر کن هر دو مون از هم متنفریم امشب بهم میگفت کاش باهات ازدواج نمیکردم دیدم اع چقد مث منه منم از این زندگی متنفرم ولی چون بچم هست هیچی نمیگم هر توهینی چیزی ک فکرشو بکنی بهم کرده میره پیش خاله هاش اینا میگ زن من بده زن من ب خونه نمیرسه زن من اخلاق نداره من دیر میرم خونه درحالی فقط بخاطر رفیق بازی‌اش دیر میاد بهش میگم برو طلاقم بده نمیره چون من نمیتونم برم من تو ۱۳ سالگی ی ازدواج ناموفق داشتم تو روستا زندگی میکنم همه حقو اینجا ب مرد میدن ی بار با لحن خوب باهام حرف نزده ی بار باهام درد ودل نکرده ی بار نذاشته لذت چیزیو ببرم همچی رو زهرم کرده پر عقده شدم عصبی شدم تا ی چی بگم میگ خانواده ات فلانه رکیک ترین فحش هارو میده درحالیکه من به خانوادش چیزی نگفتم با اینکه خانواده خیلی داغونی داره بعد جالبه میدونی چی میگ میگ از خوبی خانواده مه ک چیزی نمیگی فکر کن میخاد داداشش زن بگیره هنو هیچی نشده میگ خداروشکر ک از طایفه شما نیس خداروشکر ک زن داداشم فلانه بهمانه تا ی چی بشه ب من میگ تو بی خاصیتی راست میگ خب اگ بی خاصیت نبودم ک تو این زندگی نمیموندم

نمیدونی با چه مریضی زندگی میکنم من با همچیش ساختم ولی اون هیچوقت دلش با منو خانواده ام صاف نمیشه فکر ...

عزیزم همه پیامتو دقیق خوندم و واقعا ناراحت شدم🤕

تو از این مرد توقع محبت و خوبی نداشته باش

این حتی کوچکترین قدم هم برات برنمیداره

تو چرا انقد خودتو درگیرش میکنی؟؟؟

توام نادیده بگیرش و برا خودت خوش باش

انگار اصلا همچین کسی توخونه نیست....

وقتی یه مرد یه زنش محبت و عشق و علاقه

نشون نمیده ...زنم صدسال سیاه بهش عشق و

محبت نشون نمیده .‌.. اصلا محلش نزار 

انگار نه انگار همچین کسی هست....

بزار اون بیاد موس موس تورو بکنه

از همچین آدمی حتی دلخورم نشو گل من♥️

💕💕

عزیزم همه پیامتو دقیق خوندم و واقعا ناراحت شدم🤕تو از این مرد توقع محبت و خوبی نداشته باشاین حتی کوچ ...

باور میکنی من تو ی مصاحبه کاری قبول شدن از این ک بخام برم سر کار ناراحته اونوقت چرا؟بهم میگه تو بری سر کار جنبه نداری یا بهم میگ اگ بری سر کار بچمون لا ابالی میشه آخه بچه ۵ ساله چ ب لاابالی بودن ی بار بهم تبریک نگفت بهم میگه تو مارو بدبخت کردی با این کارت من قبلا ی بار ب خاطر ایشون سر کار نرفتم ی بار هم بخاطر بچم بعد بجای تشکر و حمایت بر میگرده اینطوری میکنه البته حق داره میدونه هر غلطی بکنه بازم زندگیمو ول نمیکنم و نمیرم چون میدونه جونم ب بچم وصله چون میدونه من بچمو بخاطر تنهاییام دنیا آوردم خودم بدبخت بودم ی طفل معصوم هم بدبخت کردم خیلی ترسوام مگ نه؟؟

من هیچ خیری ندیدم ازدواج کردم اما از ی مجرد تنهاترم انگار دنیا اومدم برا تنهایی