2777
2789
عنوان

کیک خامه ای💙😍😋

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 42 پست

من کیک میپزم پف نمیکنه قشنگ و فر ندارم و یه توستر دارم اونم دما دقیقش رو نمیدونم چند درجه بزارم بد میشه 

و اینکه برا خامه کشی کیک ساده چکار کنم تو خونه میشه درست کرد خامه یا خامه آماده بگیرم چطور فرم میدن؟

ممنون

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من کیکام مثل کیکای بیرونی اسفنجی و نرم نمیشه یعنی در اون حد نیست یا گنبدی میشه چیکار کنم

ببین باید زرده وسفیده جداباشه باهمزن برقی باشه سفید رو اونقد بزنی ک ظرف وبرعکس میکنی نریزه ازظرف زرده رو درحدی هم بزنی ک کش دارباشه توکیک تولد وخامه ای چیزای مثه روغن وماست وشیر و... اصلن نباید باشه اینکه گنبدی میشه هم به خیلی چیزا ربط داره مایع کیکتو باید همه جایکسان توقالب بریزی و دمای فرت یکسان باید باشه 

زندگی خیلی قشنگه فقط کافیه قشنگیاشو ببینیم دوستای گلم😍

ببین باید زرده وسفیده جداباشه باهمزن برقی باشه سفید رو اونقد بزنی ک ظرف وبرعکس میکنی نریزه ازظرف زرد ...

چی باید به جای اینا باشه پس

و اینکه با خامه صبحانم میشه خانه فرم دار درست کرد؟ 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ................... ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙🫀

من کیک میپزم پف نمیکنه قشنگ و فر ندارم و یه توستر دارم اونم دما دقیقش رو نمیدونم چند درجه بزارم بد م ...

پفش ک به همزدن تخم مرغ و سریع بودنه وبکینگ پودراندازه بزنی دمای توستر۱۸۰درجه و زمانش بین۳۵تا۴۰دقیقه خامه اماده بگیریه کیلویی ازقنادی وقتی میخوای درست کنی جلوتربزارازفریزرتویخچالت خامت باید مثه بستنی شه نه اب باشه نه خیلی سفت محیط اون جایی ک خامه رومیخوای فرم بدی باید سرد باشه اگ سرد نیس یه ظرف یخ بزار روش ظرف خامه روبزار ک خنک باشه وخامه خودشو شل نکنه بادور متوسط همزن بزن توش یه ذره گلابم بریز خوش طعم ترش میکنه

زندگی خیلی قشنگه فقط کافیه قشنگیاشو ببینیم دوستای گلم😍