2777
2789
عنوان

چیکار کنم من😔

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 31 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بابا ادبیات آسونه گوشیتو بذار تو هال برگرد تو اتاق بخووون

چرا شما میگید آسونه آخه 

من نمیدونم دوران شما چطور بوده ولی الان خود معلما دارن میگن سختگیری خدایی آسون نیست نه اون ریاضی که نصف کلاس میوفتن نه به این فارسی 

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

هنوز امسال انتخاب رشتمانشالله حقوق

پس باید دولتی بری 

ببین تو که هدفت اینه و دیدم تازه تاپیک زدی اصلا اینجا نموم و بیخیال تموم سختی شو و فقط ادامه بده اگه هدفته 

منم رشتم انسانی بود و میخواستم وکیل شم اما علاقه نداشتم فقط بخاطر پول اومدم انسانی 

الان دانشگاه آزاد درس میخونم خیلی تنبلی کردم و بخاطر همین تنبلی ها معدلم اومد پایین 

زمانی که  فهمیدم باید رفت سمت علاقه که دیگه قبولم نکردن الان مشاوره میخونم و علاقم روانشناسیه 

فقط میتونم بهت بگم هر چیزی که علاقتع برو و واقعا براش تلاش کن اگه واقعا چیزیو میخوای نزار حسرتش رو دلت بمونه 

همین الانم بشین بخون به حای گشتن تو اینجا 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

چرا شما میگید آسونه آخه من نمیدونم دوران شما چطور بوده ولی الان خود معلما دارن میگن سختگیری خدایی آس ...

آره خب 

اما ب خدا تو نمیخونیییم

دوشنبه رفتی دوراتو زدی اومدی گوشی دست گرفتی و مینالی🤣🤣🤣🤣

پس باید دولتی بری ببین تو که هدفت اینه و دیدم تازه تاپیک زدی اصلا اینجا نموم و بیخیال تموم سختی شو و ...

چند روز پیش حساب قبلیم اخ طا ر مشکی گرفت برا همیشه نمیدونمم چیکار کردم چیز بدی هم نگفتم 😂💔الان یه حساب دیگه زدم امشب ببین سخته تو این دوره قبول شدن دولتی چون سختگیری زیاده الان

آره خب اما ب خدا تو نمیخونیییمدوشنبه رفتی دوراتو زدی اومدی گوشی دست گرفتی و مینالی🤣🤣🤣🤣

😂💔من بدبخت تابستون که نتونستم درست بگردم 

یه یروز گشتم باید حالا حالاها تاوان بدم

چند روز پیش حساب قبلیم اخ طا ر مشکی گرفت برا همیشه نمیدونمم چیکار کردم چیز بدی هم نگفتم 😂💔الان یه ...

آزاد وکالت نداره مگر اینکه بری پیام نوری یا علمی کاربردی چیزی و اونم نیازی نیست بخاطر ادبیات حرس بخوری براش همه رو قبول میکنن ولی دیگه سعی کن معدلت بالای ۱۶ باشه 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

آزاد وکالت نداره مگر اینکه بری پیام نوری یا علمی کاربردی چیزی و اونم نیازی نیست بخاطر ادبیات حرس بخو ...

دانشگاه میگی آره 

خوب داستان همین معدلم امشب یه جوریم خدا نیاره خیلی بده حرص نخورم چیکار کنم نمیتونم الان حسش ندارم

دانشگاه میگی آره خوب داستان همین معدلم امشب یه جوریم خدا نیاره خیلی بده حرص نخورم چیکار کنم نمیتونم ...

روزی که بهت گفتن نمیتونی حقوق بخونی هم بگو باشه حسشون ندارم