2777
2789
الآنم ناراحت شدم ازش ولی چیزی نگفتم بهش چرا گفتی

بگو بهش عزیزم من حتی ب ماامانمم پریود شدنمو نمیگم معذب میشم چرا هر بار ب مامانت میگی من معذب میشم دیگه نگو

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بگو بهش عزیزم من حتی ب ماامانمم پریود شدنمو نمیگم معذب میشم چرا هر بار ب مامانت میگی من معذب میشم دی ...

دفعه های قبل گفتم فایده ندارد منم به خاطر گفتن پریودم ناراحت نیستم فقط برایان ناراحتم که دونفری پشتم حرف می زنن

دفعه های قبل گفتم فایده ندارد منم به خاطر گفتن پریودم ناراحت نیستم فقط برایان ناراحتم که دونفری پشتم ...

نه بابا اهمیت نده برات مهم نباشه از کجا میفهمی که مادرشوهرت فهمیده؟

ولی در کل برا این موضوع ناراحت نشو اصلا اهمیت نده هرکاری دوست داری هم بکن بره به همه بگه برات مهم نباشه وگرنه رو این مورد حساسیت نشون بدی پیر میشی از غصه و اعصاب خوردی و خود خوری

بخدا تواین دوسال اندازه بیست سال پیرشدم

اهمیت نده ب شوهرتم نگو چرا گفتی چون ازت قایم میکنه بدتر  ناراحت میشی فقط برات مهم نباشه حرف تلخی هم زدن جوابشونو بده و هر لحظه گوشزد کن که من برا کسی ارزش میدم که ارزش بده تا بدونن چیا خط قرمز توان انجام ندن