2777
2789
عنوان

حالم از درس خوندن بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 19 پست
علاقه دارم و اینکه با منی ک خودمو پاره کردم ک برم دانشگاه رشته ای ک دوباره پاره بشم از منطق حرف نزن

علاقه داری که خوبه والا من قبلا خیلی علاقه داشتم ولی الان رابطم با درس مثل جن و بسم الله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس شغل شریف تورو هیچوقت نخواهم داشتمغز نداری به جای حرف زدن تاپیکو ترک کن احمق

عمرا ب پای من برسی. من اگه میخاستم مثل تو از درس متنفر باشم الان چندینو چندنفر برام خموراس نمیشدن . تو درس نخون که یه روز از همینایی شی که برام تعظیم میکنن. 

عمرا ب پای من برسی. من اگه میخاستم مثل تو از درس متنفر باشم الان چندینو چندنفر برام خموراس نمیشدن . ...

تو مگه اینکه تعظیم کنی دست کسیو ببوسی تا کارتو راه بندازن 

آدمی که یه کاریه مثل تو عقده ای وارانه رفتار میکنه دکمتو بزن 

تو مگه اینکه تعظیم کنی دست کسیو ببوسی تا کارتو راه بندازن آدمی که یه کاریه مثل تو عقده ای وارانه رفت ...

من اگه عقده ای بودم که الان باتو حرف نمیزدم . بهت فقط آیندتو گفتم یا رییس میشی یا مرئوس. یا خودکار میگیری دستت یا آجر. یا یه آدم حسابی میشی یا دوزاری. آینده خودته هرجور دوس داری خودت میسازیش. هرکیم بهت حرفی میزنه از سر علاقس نه چیز دیگه. حالا دیگه صلاحتو خودت میدونی . 

اما هیچوقت کاری نکن که بعدا بگی ایکاش...