2777
2789
عنوان

میگما نکنه بچه دارم🫣🤨🤐ولی منکه کاری نکردم🫠😂

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 44 پست
هرچی صلاحه عزیزدلم😍باز خوبه تو شوهر داری میندازی گردن اون من بندازم گردن کی🤣🤣

ممنون عزیزم داغونم این چند روز فقط سکته نکردم

یعنی طبیعیه بیبیم زدم منفی بود

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر منم ۳روزه پریودیم عقب افتاده،زیر دلم و کمرمم درد میکنه ولی نمیاد🥲جلوگیری داریم ولی میترسم🤣

من چکنممممم بگو یا مریم😂😂

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

نترس بابا من سه ماهم شده تاخیر داشتم البته تو مجردی

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

میگم عا قبول داری خاکمون ک*ص*خل خیزه امروز سومین تایپک یه میبینم این مدلی اولیش یه دختر 16 ساله بود ...

چون این سایت محیط مناسبی برا نوجوان هایی که مجردن نیست زیاد میان نی نی سایت... بعدش توهم میزنن که باردارن از طریق گرده افشانی و شایدم از طریق دیگه ایی که قراره به کسی نگن 😅

میگم عا قبول داری خاکمون ک*ص*خل خیزه امروز سومین تایپک یه میبینم این مدلی اولیش یه دختر 16 ساله بود ...

من ۲۰سالمه عرررر😂😂

اره بابا من ک.صخل پرو هستم دیگه😅😂😂😂

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

من برعکس توام... از خدامه تاخیر پریود داشته باشم والا از وقتی اقدام کردم هر ماه زودتر هم پریود شدم.. ...

بابا شوهر ندارممم چی جا من باشی

اگه جا من بودی قبل ازدواج ک الان دوتا دوتا تخم میذاشتی از ترس🤣🤣🤣

مریم مقدس من زمانی که فک کن راهنمایی بودم بعد میگفتم خدایا خدایا من حامله باشم مث حضرت مریم بعد بقیه ...

خدایی چرا همچین ارزویی داشتی😐😐😐😐😐😐😐ادم فکرشم باعث سکته میشه

ممنون عزیزم داغونم این چند روز فقط سکته نکردمیعنی طبیعیه بیبیم زدم منفی بود

من طبیعیم🥲؟

بابا شوهر ندارممم چی جا من باشیاگه جا من بودی قبل ازدواج ک الان دوتا دوتا تخم میذاشتی از ترس🤣🤣🤣

من که از وقتی خودم شناختم پیش شوهرم بودم 😂از 16سالگی... یادم نمیاد دوره مجردیم چجور بوده ولی کلا اون موقع پریودها اصلا جایی نمی نوشتم که متوجه شم تاخیر دارم یا نه

نترس بابا من سه ماهم شده تاخیر داشتم البته تو مجردی

بابا این اولین باره 

دیگه ۱۰ روز سابقه نداشتم

چون این سایت محیط مناسبی برا نوجوان هایی که مجردن نیست زیاد میان نی نی سایت... بعدش توهم میزنن که با ...

ن بابا نگران کجا بود از خودم مطمعنم🤣🤣

یه حرکتی نزدی پریود شی؟گرمی نخوردی؟

والا سرما خوردم درگیر اونم

چ حرکتی بزنم بنظرت؟گرمی اوکیی؟