2777
2789
عنوان

امشب نیست😔

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 71 پست

اخی....سخته منم وابسته اشم.اما باید با شرایط کنار بیایی عزیزم سعی کن بهت خوش بگذره و با دوستات شب نشینی داشته باشی تا زودتر بگذره

وزن فعلی 63...وزن هدف 60...وزن نهایی 58              م
😂😂😂چقد شبیه منیییی منم تا وقتی هست امونش نمیدم از سر به سر ولی نباشه دق میکنم

خخخخخخخ

حال میده اذیت کردنش:)

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزيييزم واست دعا كردم انشالله خدا شفا بده  ميتونم بپرسم مشكلش چيه ؟؟؟؟

سرطان خون منتظر معجزه ایم به امیدخدا دکتربگه خونش مشکلی نداره دیگه

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
سرطان خون منتظر معجزه ایم به امیدخدا دکتربگه خونش مشکلی نداره دیگه

به حق خود پیامبر خبرای خوش ان شااله بهت میرسه

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
ماهم دورنموندیم امایبار بااایدمیرفت واسه دو روز:(

ما اصلا نمیتونیم از هم دور باشیم خونه ی مامانم میریم با هم همیشه عین کوالا بهش اویزونم

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
همین که یه نینی داری عاااالیه. برای منم دعا کن

ان شالله عزیزم به زودی مادر میشی البته دخترا من دیگه حسابی بزرگ شدن نی نی نیستن😚🌷

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
ما اصلا نمیتونیم از هم دور باشیم خونه ی مامانم میریم با هم همیشه عین کوالا بهش اویزونم

اوهوم ...من نمیدونم خواهرشوهرام چجوری اخرهفته میرن خونه مادرشون تنهامیخابن:(

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹