2777
2789
عنوان

امشب نیست😔

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 71 پست

حالا من یک چیزی بگم همسر من کارش شیفتی شاید در طول ۴۰ روز ده روزشو خونه باشه اون ده روزم انقدر رو اعصابم با ریخت و پاش و کثیف کاریهاش  که احساس میکنم زیادی😥

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

روم سیاه چرا همه میگن سخته برای من سخت نیست ؟ عاشقشم هستما بوخودا . ولی همینکه از هفت دولت آزادم و آشپزخونه تعطیل کلی بهم خوش می گذره

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
نکنه هووییم😂😂😂😂

هیییییع هوووو شدین؟

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
😂😂آخه دیروز شوهرم شیفت بودههههههه

اوااااا خاک برسرم   

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

من ییار زفت شهرستان خیلی واجب بود بغضموبزورنگه داشته بودم نوقع خدافظی تابغل کرد های های گریه کردم اوضاعی شد،،بعدشم رفت پیرهنشو بوکردم گریه وبغل کردم خابیدم:(

بعدوقتی خونست میزنمش:)

دیوونم خودتونید:/

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

منم عشقم رفته تهران برا دکتر و آزمایش برا سلامتیش اگه میشه از ته دلتون دعاکنین جواب آزمایشش رو یکشنبه میگیره منتظر معجزه ایم

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍