2777
2789
عنوان

امشب نیست😔

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 71 پست

حالا من یک چیزی بگم همسر من کارش شیفتی شاید در طول ۴۰ روز ده روزشو خونه باشه اون ده روزم انقدر رو اعصابم با ریخت و پاش و کثیف کاریهاش  که احساس میکنم زیادی😥

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روم سیاه چرا همه میگن سخته برای من سخت نیست ؟ عاشقشم هستما بوخودا . ولی همینکه از هفت دولت آزادم و آشپزخونه تعطیل کلی بهم خوش می گذره

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
نکنه هووییم😂😂😂😂

هیییییع هوووو شدین؟

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
😂😂آخه دیروز شوهرم شیفت بودههههههه

اوااااا خاک برسرم   

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

من ییار زفت شهرستان خیلی واجب بود بغضموبزورنگه داشته بودم نوقع خدافظی تابغل کرد های های گریه کردم اوضاعی شد،،بعدشم رفت پیرهنشو بوکردم گریه وبغل کردم خابیدم:(

بعدوقتی خونست میزنمش:)

دیوونم خودتونید:/

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

منم عشقم رفته تهران برا دکتر و آزمایش برا سلامتیش اگه میشه از ته دلتون دعاکنین جواب آزمایشش رو یکشنبه میگیره منتظر معجزه ایم

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍