2777
2789
عنوان

لباسشوییم

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 32 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خوب برم اینو بخرم بعد ماشین و بااب لباس شویی و بزنم بزارم ی دور کار کنه یعنی؟؟؟

بله عزيزم ميريزي تو جا پودري بعد ميزاري خودشو خالي بشوره.اگه اينكارو نكنين رسوبات عمر ماشينو كم ميكنه.مخصوصا اگه تهران باشي كه آبش افتضاحه

سلام همیشه از مایع برای شستشو استفاده کنید.پودر خوب نیست! بعد از اتما مکرا ماشین اول برقش رو بکشید ...

ببخشید منم یه سوال داشتم درمورد لباسشویی ممنون میشم جواب بدید

نمایندگی واسه بار اول بهم گفت واسه هرمقدار لباس همون دکمه Quick30رابزنم حالا فهمیدم لباسای زیر دو کیلو را به این روش میشه شست این اشتباه میتوته باعث حرکت ولرزش زیاد لباسشویی بشه؟

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
ببخشید منم یه سوال داشتم درمورد لباسشویی ممنون میشم جواب بدید نمایندگی واسه بار اول بهم گفت واسه هر ...

ارتباطی نداره با این موضوع!!

اون حالت شستشو حالت استاندارد هست.یعنی تو 30 دقیقه دو بار میشوره یک بار ابکشی میکنه و خشک میکنه.

بهش میگن حالت شستشو سریع یا شستشو استاندارد.نرمال..

برای همین حجم لباسی که زیر دو کیلو باشه و کثیفیش کمتر اینجوری شستشو میشه و تو مصرف اب و.. صرفجویی میشه.

آقای تعمیرکار هستم در خدمت کاربران.(تعمیرکار لوازم خانگی)    به  تاپیک هام سر بزنید  میتونه براتون مفید باشه.
ارتباطی نداره با این موضوع!! اون حالت شستشو حالت استاندارد هست.یعنی تو 30 دقیقه دو بار میشوره یک با ...

پس چرا این ماشین انقدر میلرزه؟خسته ام کرده 

طوری که تغییر زاویه بده تکن میخوره

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
ببخشید منم یه سوال داشتم درمورد لباسشویی ممنون میشم جواب بدید نمایندگی واسه بار اول بهم گفت واسه هر ...

هیچوقت گول اعداد روی لباسشویی  رو نخورین.حجم لباستون شد مثلا 5 کیلو بهتره دوبار بشورینش تا اینکه یکبار بریزین داخل و ...

اینجوری عمر لباسشویی بیشتر میشه.بعضی ها پتو میندازن تو ماشین ومیگن مشکلی نداره چون 8 کیلویی هست ماشین!

چ ارتباطی داره؟پتو وقتی اب بخوره وزنش سنگین میشه و اب رو جذب میکنه ماشین هم تشخیص میده اب کم شده و هی اب اظافه میکنه..

در نتیجه وزنش ممکن هبرسه به 15 کیلو شایدم بیشتر!!

در این حالت به اجزای مکانیکی اسیب بسیار شدیدی وارد میشه و مشکلات و خرابی های فراوانی بعدی به همراه خواهد داشت.

آقای تعمیرکار هستم در خدمت کاربران.(تعمیرکار لوازم خانگی)    به  تاپیک هام سر بزنید  میتونه براتون مفید باشه.

پایه هاش پیچ دارن باید سفت بشن پایه محکم بشه.زیر پایه هاش موکت یا یک چیزی که لرزه گیر باشه بذارین.

دستگاه را تراز کنید.

پایه هاش پیچ دارن باید سفت بشن پایه محکم بشه.زیر پایه هاش موکت یا یک چیزی که لرزه گیر باشه بذارین. ...

ممنون همه این کارها را کردیم چندروز دارم با حجم های مختلف لباس امتحانش میکنم

نمایندگیش هیچی حالیش نیست دوباره اومدورفت کاری نکرد

ممنون همه این کارها را کردیم چندروز دارم با حجم های مختلف لباس امتحانش میکنم نمایندگیش هیچی حالیش ن ...

شاید وزنه های داخل دستگاه مشکل داشته باشن!

داخل بدنه لباسشویی وزنه تعادل معمولا از جنس بتن(سیمان) قرار داره همچنین فنر هایی که لرزش رو بگیرن.

شاید وزنه های داخل دستگاه مشکل داشته باشن! داخل بدنه لباسشویی وزنه تعادل معمولا از جنس بتن(سیمان) ق ...

باید چیکار کرد؟تعمیر کاربیارم ؟

شاید وزنه های داخل دستگاه مشکل داشته باشن! داخل بدنه لباسشویی وزنه تعادل معمولا از جنس بتن(سیمان) ق ...

اگر این مشکلات باشه چقدر هزینه داره درست بشه؟ببخشید سوالام زیاد شد