2789
دلپیچه شدید اسهال و حالت تهوع سردرد

یاخدا 😐منم داشتم پس ویروس بوده من فکر میکردم حاملم😂😐تازه پریود شدم بعدش بعد حالم بد میشد منم فقط قرص سر درد میخوردم 😐

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ . :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اگه نمیتونی بری دکتر پوست پسته دم کن بخور سیب رنده کن بذار یه کم بمونه قهوه ای رنگ بشه بخور استامینوفن واسه تب و دردت بخور مایعات زیاد بخور  پرتقال و لیموشیرین آب بگیر در روز چندبار بخور مایعات زیاد بخور لیموتازه و عسل و آب ولرم قاطی کن بخور و استراحت داشته باش تا خوب بشی چند روز طول میکشه بستگی به مقاومت بدنت داره واسه حالت تهوع لیمو تازه آب بگیر و آب ولرم بهش اضافه کن بدون عسل و شکر فقط لیمو ترش و آب ولرم بخور واسه حالت تهوع خیلی خوبه

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

استراحت اصلا ندارم بچه کوچیک دارم

منم گرفتم استراحت نداشتم مجبور بودم به بچم و کارام برسم ولی همین کارایی که گفتم انجام بده مایعات زیاد بخور خیلی تاثیر داره

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞