خانمها به کمکتون و نظرهاتون احتیاج دارم . خالم تقریبا ۸ سالی هست ازدواج کر ه ازدواجشون هم سنتی بوده . شوهرش از اون اول خیلی بد اخلاق بودو سر خانواده اش و تعصبهای بیجاش خیلی خالمو اذیت میکرد. به خالم گفت من بچه میخوام و سنم داره میره بالا. خلاصه خالم خام شده بود و بچه اورد بازم بعد مدتی بد اخلاقیهاش شروع شد . توی زندگیشون اکثرا دعوا بود دیگه خالم اون ادم اروم نبود اونم حاضر جواب شده . چند باری خالمو زده همین امروز به خاطر یه دلیل مسخره خالمو زده طوری هنوز بعد چند ساعت گوشش سوت میکشه . خالم میخواد وسایلشو جمع کنه بره خونه مادربزرگم یا بیاد اینجا پیش من . حالا میخوام از شما بپرسم چکار کنه بهتره ؟، چجوری این مردک وحشیو ادب کنه . چطور میتونه درخواست طلاق بده
حالا میدونید احمق چرا دعوا راه انداخته . اینا امروز میخواستن برن عروسی . مادر شوهر خالم از شهرستان زود راه افتاده دو ساعت قبل عروسی شوخر خالمم به خالم میگا زودتر حاصر شو بیرون سرده برم مادرمو بردارم بریم تالار خالم هم گفته با دوتا بچه کوچیک شیطون کجا دو ساعت جلوتر بریم . به مامانت بگو بره پیشش داداشش ما سر وقت میریم دنبالش یا تو زودتر برو من با آزانس با بجه ها میام اونم لج کردا خالمو تحدید کرده خالم هم گفته مامانت چرا پس با تو هماهنگ نکرده اینقدر زود راه افتاده با تمام قدرت خالمو زده خالمم شروع کرده جیع داد گرونشو فشار داده بعد سریع رفته ره ۱۱۰ زنگ زده ویطهای حرف شوهر خالم با کتک گوشیو گرفته