2777
2789
عنوان

حس ششممم

| مشاهده متن کامل بحث + 2496 بازدید | 393 پست
میشه حست رو نسبت به خودمم بگی :)

خب شما بنظر میاد یکم بی انگیزه باشین اما تلاش میکنین تا خودتون رو قوی و سرزنده نشون بدید

فکرمیکنم دختر ساکتی باشین، ولی به نظرات بقیه هم اهمیت بدین. دختر مهربونی هستین

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وابسته خودمم هست ولی میترسم ازم دورش کنه

بستگی به رای قاضی داره 

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

ویژگی منم میشه بگین ؟

اره حتما

یه دختری هستین که حدس میزنم متولد بهار یا زمستون باشین. 

معمولا یکم خشن و عصبی هستین، اما ازته قلبتون مشخصه که نیت بدی ندارین و مهربون هستین

فکرمیکنم یدونه خواهر داشته باشین، مادرتون شمارو خیلی دوست داره و صلاحتون رومیخواد، پدرتون هم دوستتون داره

احساسی هستین و فکرمیکنم ضربه روحی خوردید

اره حتمایه دختری هستین که حدس میزنم متولد بهار یا زمستون باشین. معمولا یکم خشن و عصبی هستین، اما ازت ...

ویژگی های منم میگین 🥲

هر که در زد بر دلت در را شتابان وا مکن///طفل گاهی بر دری بازی کنان سنگی زند ..❤️🩹«در هیاهوی این روزگار، ترجیح میدهم آرام قدم بزنم، عمیق فکر کنم و سبک زندگی کنم؛ نه برای جلب نگاهها، بلکه برای ساختن خودی که هر روز بهتر از دیروز باشد.»💚 رشد | تعهد | آرامش 🌱🤝🕊 / 📚دانشجومعلم 👩🏻🏫 📚 ✨ 📝

ویژگی های منم میگین 🥲

احتمالا تابستون یا پاییز متولدش باید باشین 

مادرتون یکم سختگیر هستن، اما شمارو ازاعماق قلبشون دوست دارن و نگرانتون هستند 

پدرتون هم یکم عصبی بنظرمیاد اما خوبه. 

خودتون یه دختر بالا و منطقی هستین، و دوست دارین که مستقل کارکنین.. حدس میزنم تو دوره زندگی اذیت شدید و یکی از دوستای عزیزتون روازدست دادید

دختر سربه هوایی هستین، و تیپ های مانتوکوتاه و اسپرت میزنین

اره حتمایه دختری هستین که حدس میزنم متولد بهار یا زمستون باشین. معمولا یکم خشن و عصبی هستین، اما ازت ...

پشمااامممم ، اره یه خواهر دارم ، متولد بهارم 

کاش برسم به جایی که بگم دیدی تونستم ..؟! :)

خدایی؟؟میگم درخواست بدم‌قبول میکنی؟؟تا بگم داستانش..ببین حست چ میگه؟؟

والا من خیلی دقیق نیستم دررابطه با این مسائل

پشمااامممم ، اره یه خواهر دارم ، متولد بهارم

جدی پس درست حدس زدم 😁

حالا بگمت؟

همینجا بگو 

خب شما بنظر میاد یکم بی انگیزه باشین اما تلاش میکنین تا خودتون رو قوی و سرزنده نشون بدیدفکرمیکنم دخت ...

ویژگیای ظاهری واخلاقی محمد رو میشه بگی

متولد کدوم فصله چیا ازش حس میکنی

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃