2777
2789
عنوان

حس ششممم

| مشاهده متن کامل بحث + 2496 بازدید | 393 پست
حدس میزنم که شمارو دیده باشه، پدرش که خیلی به اینده فرزندش اهمیت میده و فکرمیکنم ماشینم داشته باشه

نمیدانم نا اشناست..

ب نظرت سجاد ک منو ندیده معجزه وار کیا خاستگاربم؟؟

خصوصیات منو میگی حست به قبولیم

حدس میزنم که متولد فصل بهار یا پاییز باشید

یه دختر درونگرا ولی پرانرژی، دوسه تا رفیق هم پایه دارین که چندنفری هستند که با شما پایه‌اند و شمارو دوست دارن و از بچگی باهاشون اشنا بودید 

انگیزه زیادی برای قبول دارین و امیدوارین صددرصد قبول میشین،

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برا من برمیگرده؟تماس میگیره؟؟؟

بعید میدونم که برگرده اما بهتون فکرمیکنه، پنجاه پنجاه فکرمیکنه

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

منم بگو کی حامله میشم

ظرف سه ماه دیگه احتمالا

سلام میشه برای من جواب بدی که کی جدا میشم

فکرمیکنم خیلی ناراحت هستین سریه مسئلع ای، دوماه دیگه

خودش میاد پیشنهاد میده، حداقل بعد ازیک ماه باهاتون جورمیشه

از دختر با چه استایلی خوشش میاد ؟ دخترونه ؟ اسپرت ؟ ...؟

رفتارای دختره باید چجوری باشه ؟ لوس و مغرور ؟ یا دختر مستقلی که خودش باشه ؟

اصلا از استایل من خوشش میاد ؟

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

محمد خیانت میکنه بهم؟

معلومه که نه، شمارو دوست داره و هیچوقت به فکرخیانت نیست

حدس میزنم که متولد فصل بهار یا پاییز باشیدیه دختر درونگرا ولی پرانرژی، دوسه تا رفیق هم پایه دارین که ...

میشه بگی پزشکی قبول میشم امسال؟

کاش برسم به جایی که بگم دیدی تونستم ..؟! :)

یعنی یه ماه دیگه ؟!اون روز که منو دید چه حسی داشت؟ چه فکری درموردم کرد ؟ چرا وقتی ازش سوال کردم جواب ...

ازشما خوشش اومد فکرمیکرد که یه دختر متواضع و ساده لوح باشین،

نگران نباشید نشنیده

معلومه که نه، شمارو دوست داره و هیچوقت به فکرخیانت نیست

مرسی گلم💚

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
ممنون عزیزم❤️ ببخشید من یه ساله دانشگاهم ولی تا الان برای سوالی درسی چیزی پیام ندادم میگم حالا یهو پ ...

نگران نباشین، نه تعجبی نمیکنه یبار انجام دادنش ایرادی نداره

ازشما خوشش اومد فکرمیکرد که یه دختر متواضع و ساده لوح باشین،نگران نباشید نشنیده

مامانش درموردم چی فکر میکنه ؟ 

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

مرسی عزیزم ‌.. چه شکلی میشه میتونی بگی یکم؟

یکم فکرمیکنم شبیهه پدرش باشه