2777
2789
عنوان

شام چی دارین؟😋

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 162 پست
😅😅😅 چون ۳ بار دکتر عوض کردم.کسی نفهمید چقدر زیاد کردم.

وااای دقیقا منم سه باره دکتر عوض میکنم ,خوبه حالا شما دیگه آخر بارداری هستی ,معلوم نیست من تا آخرش چندبار دیگه دکتر عوض کنم و چند کیلو دیگه اضافه کنم😯😯😶

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
حالا شوهرم 11.5 میاد اگه یادم بود باگوشیش عکس میگیرم میزارم

نه دیگه دیره.

تا اونموقع کسی تاپیک نمیاد😐

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه هزینه ؟🤔 یعنی چقدر؟ آخه دیدم بیرون پیتزا کوچیکارو میفروشن ۵ تومن. فست فودیا.ولی اصلا سالم نیس. ...

همه هزینه ها رو ک شوخی کردم

ولی پیتزا ۵ تومنی نیست

از فست فودی خوبی بود

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 
هنه هزینه ها رو ک شوخی کردم ولی پیتزا ۵ تومنی نیست از فست فودی خوبی بود

😁😊

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
وااای دقیقا منم سه باره دکتر عوض میکنم ,خوبه حالا شما دیگه آخر بارداری هستی ,معلوم نیست من تا آخرش چ ...

من بخاطر اینکه سز قبول نمیکردن.

تو چرا دکتراتو عوض کردی؟

سکتم دادی خوب    

نه بابا 😁

من قلبم باباطری کارمیکنه    

دوباره بزار

من بخاطر اینکه سز قبول نمیکردن. تو چرا دکتراتو عوض کردی؟

من قصدم اینه طبیعی بیارم😱.خوب رسیدگی نمیکردن ,دیگه هر کی هر دکتری رو معرفی میکرد میرفتم ,آخریشم درمونگاه بهم معرفی کرد

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...