۲۷ سالمه بهم میگن ترشیده ای و هر بزرگتری تو فامیل منو میبینه شروع میکنه به نصیحت کردنم که باید ازدواج کنی زودتر و سخت نگیر و ازین حرفا. شدم نقل مجلس جلوی خودم مسخرم میکنن و میگن فلانی برات خوبه این بهتره و ازین حرفا. بقیه ی فامیل که کلا طردم کردن و تو بحثاشون شرکتم نمیدن. میرن یه گوشه حرف میزنن و من تنها میمونم و کلی خجالت میکشم جلوی بقیه.
من ۲۴ عقد کردم دوستامو میبینم تو فاز استوری گذاشتن و دلبری کردنن میگم دیوونه بودم خودمو درگیر این همه مسئولیت و داستان کردم با این ک مشکلی نداره زندگیم مهم اینه تو خوشبختیو تو چی ببینی ن دیگران
سن ازدواجت هست ولی اونقدرها بالا نیست که بگن ترشیده درکل کلمه ترشیده و امثالش برای زنهایی که جز شوهر کردن هیچ هنر دیگه ای ندارن نه سواد دارند نه شخصیت مثل گاو جفت گیری کردن و بچه شیر دادن وقتی یه دختر موفق و مجرد میبینند یاد زندگی نکرده اشون میافتند اهمیت نده به خودت فک کن و به آینده ات نه حرف کسی
چقد بی ادبن فامیلاتون مگه اونی که دیرتر از بقیه ازدواج میکنه آدم نیس؟
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
برن گمشن ناراحت نشیا ولی عقب موندن مثل خانواده شوهر من ۲۰ سالم بود عقدم کردن میگفتن بالای ۱۸ سال ترشیده شدی دخترای ما زیر ۱۸ سال عقد کردن تو ۲۰ سالته منم گفتم خدا شفای عاجل بده اصلا به چپت بگیر ناراحتم نشو خوشبختی کی گفته تو شوهر کردنه اصلانم نیست