2777
2789
عنوان

پدرم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 45 پست
سلام عزیزم پدر من چند ماهه درکیر است به ما گفتن از نوع بدخیم است و سلول تی درکیر استانشاالله پدر شما ...

خیلی ممنون عزیزم توکل برخدا. ان شاالله پدر شما هم شفا پیدا کنندو درمان بشه🙏

چندروزه متوجه شدیم توی شوکیم بشدت ویران😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم پدر من چند ماهه درکیر است به ما گفتن از نوع بدخیم است و سلول تی درکیر استانشاالله پدر شما ...

تحملش خیلی سخته بخدا من از الان از پادراومدم با اینکه هنوز سرپاس و درمانش شرو نشده فعلا جواب petاسکن نیومده😔😔

تحملش خیلی سخته بخدا من از الان از پادراومدم با اینکه هنوز سرپاس و درمانش شرو نشده فعلا جواب petاسکن ...

انشاالله جواب ها زودتر بیاد و نوع خوش خیم باشد توکل بر خدا نزارین بابا خودت چیزی بفهمه شما خیلی باید قوی باشین

پیام میدم توی خصوصی ولی خطا میده هر چی میدونی راجب این سرطان نان هاچکین نوع bcellبهم بگو توروخدا بگو ...

خواهر عزیزم مال بابام تی سل است که از همش بدتر است متاسفانه اطلاعاتی نتونستن هیچ جا پیدا کنم تا حد ممکن از نظر تغذیه طبیعی بهش برسید اگه باز هم اطلاعی پیدا کردم اینجا بهتون میگم ولی بی سل فک کنم نوع خوب است و یه درمان جواب میده