2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 32 پست
قدیم آره ولی الان به گمونم هم تحصیلات هم شاغل بودن برای هر دو طرف مهمهبعدم ی سری حرفا فقط تو رودربای ...

متوجه ام منظورتون رو

من بی مهری زیاد دیدم براهمین اصلا تعریف و تمجید دیگران برام اهمیتی نداره و خیلی بی تفاوتم همینطور که بالاتر گفتم بعضی ها واقعا ازم تعریف میکنن

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چون قسمتت نشده هنوز انقدر آدماي باكمالات هستن كه هرگز ازدواج قسمتشون نشده و آدماي بيكمالات كه بهتري ...

موافقم باهات

موارد بسیاری دیدم که برات تعریف کنم تعجب میکنی

من معمولا دنبال تایید دیگران نیستمحتی در نبود من هم ازم تعریف میکنن وبعد اتفاقی به گوشم رسوندن یا خو ...

نمیشه که 

همین که الان تو این دوران محصل بودن دنبال خواستگاری یعنی تایید و خواسته شدن رو دوست داری

مهم تر از همه گوشت خوب هیچ وقت رو زمین نمی‌مونه اگه اینطور باشه که خودت میگی باید خواستگار خوب پیدا بشه دیگه

موافقم باهاتموارد بسیاری دیدم که برات تعریف کنم تعجب میکنی

اصلا هر چي بيكمالات تر بسيار خوش شانستر و خوشبختتر  نمونه هاشو بسيار در اطرافمون ميبينيم 

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
از خودم بیزار میشم فک میکنم من مشکل دارم در حالی که ندارم

یه وقتام خدا اینجوری بنده هاش رو امتحان میکنه

اتفاقا روی اعتماد به نفس من هم این مورد تاثیر گذاشته با اینکه با غرور رفتار میکنم ولی گاهی واقعا قلبم میشکنه

چرا خو؟

الان برات تایپ میکنم یه دلیل مشتی 

چرا خودت رو بهتر و بزرگتر از دیگران میبینی ؟

چون یه شغل داری ؟ چون خوش شانس بودی که یه شغل بگیری ؟

چون خوش شانسی بودی که با انجام یه سری کارها پول درآوردی ؟

نه اینا باعث نمیشن که تو بهتر باشی .

ولی ما تو یه جامعه ای زندگی می کنیم که ...

فورا وقتی که  توی کاری که انجام میدی موفق میشی ...

باید اون شخصی باشی که ...

خودش رو بزرگتر از همه میبینه 

این چیزیه که مردم ازت انتظار دارن 

و این یه بیماریه 

چیزی که باید عادی باشه اینه که مردم عادی رفتار کنن و بگن آره من موفق شدم ...

چون که براش تلاش کردم ... شاید یه سری مهارت ها داشته باشم 

شانس هم داشتم 

سرنوشت با من خوب بوده 

چه قدرتی با این دارم ؟

و چرا باید به خودم قدرتی بیشتر از تو بدم ...

به خاطر اینکه این اتفاق برای من افتاد

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

نمیشه که همین که الان تو این دوران محصل بودن دنبال خواستگاری یعنی تایید و خواسته شدن رو دوست داریمهم ...

میتونم بپرسم چندسالته؟ 

البته اگر دوست داری بگو

نمیشه که همین که الان تو این دوران محصل بودن دنبال خواستگاری یعنی تایید و خواسته شدن رو دوست داریمهم ...

در مورد جمله‌ای که گفته‌اید “گوشت خوب هیچ وقت رو زمین نمی‌مونه”، باید بگم که این یک نگاه کاملاً سطحی به مسئله اس به جای این که به دنبال یک برداشت ظاهری و زودگذر باشیم، بهتره به این فکر کنیم که هر فردی که می‌خواد ازدواج کنه برای پیوندی پایدار و همراه با احترام به خود دنبال فردی مناسب و هم‌کفوباشه
این که فردی انتخابی برای زندگی مشترک می‌کنه لزوماً به معنای این نیست که باید دنبال جذابیت‌های سطحی یا تأیید‌های زودگذر باشه

در کل من جوابم رو گرفتم 

تا مادامی که ذهنیت افراد به ازدواج این چنین باشه وضعیت همینه

خیلی درست بود تف تووسرنوشت و شانس

گفته های خاویر باردم بازیگر محبوب اسپانیایی و مرد هزارچهره سینما بود اوفففف عجب چیزی گفت این خوشتیپ

آره واقعا  تف تف تو شانس 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

گفته های خاویر باردم بازیگر محبوب اسپانیایی و مرد هزارچهره سینما بود اوفففف عجب چیزی گفت این خوشتیپآ ...

از زمین و زمان گلایه مند و دلگیرم

دپرسم در حد مرگ 

لااقل کاش خدا با پدر و مادر سمی جونمو نمیگرفت