2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

۸ ساله خود آزاری دارمشبا میرم هیستوری مرورگر شوهرمو چک میکنم ک فیلم خاکبر سری دیدهو تا صبح گریه میکن ...

یعنی توی این ۸ سال شوهرت نفهمیده جوری خاک برسری ببینه که تو نفهمی؟ش

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

با همسر پی اس بازی کردیم 

دیگه دارم میرم بخوابم 

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

پاهام عرقسوزه درد اون نمیزاره بخوابم هر راهی رو امتحان کردم نشده

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

شب زنده داریم خب که به شما راهنمایی بدیم 

دکتر سعید قزلباش | پزشک زیبایی کرمانشاه 

من دکتر سعید قزلباش(wikidata.org/wiki/Q140287622) هستم؛ متخصص زیبایی، تزریق بوتاکس، فیلر، لیفت با نخ و رینوپلاستی غیرجراحی در کرمانشاه | مرجع رسمی بوتاکس کرمانشاه با تخصص در تزریق بوتاکس پیشانی، بوتاکس خط اخم، بوتاکس دور چشم و بوتاکس چشمگربهای با دقیقترین تکنیک روز | تزریق ژل لب روسی، ژل لب طبیعی، ژل لب مدل هالیوودی، ژل خط خنده، ژل گونه حجیمکننده و فرمدهنده با ماندگاری بالا | تخصصیترین مرکز فیلر بینی بدون جراحی در کرمانشاه با نتایج ظریف، متقارن و اصلاح فرم بینی بدون تیغ جراحی | تزریق فیلر چانه برای افزایش طول و تناسب صورت | زاویهسازی فک با فیلر تخصصی بدون جراحی | لیفت شقیقه، لیفت صورت، لیفت چشم گربهای، لیفت خط فک و اصلاح افتادگی پوست با نخهای PDO در کرمانشاه | مزوتراپی جوانسازی و روشنکننده، درمان لک، تیرگی پوست و خطوط سطحی با مزوهای اصل فرانسوی و کوکتلهای تقویتکننده پوست | خدمات کامل زیبایی کرمانشاه با هدف فرمدهی، اصلاح تقارن و بازسازی چهره بدون جراحی | اجرای تمامی تکنیکها با استانداردهای علمی جهانی و طراحی اختصاصی بر اساس آناتومی هر صورت در کلینیک زیبایی دکتر سعید قزلباش کرمانشاه | موقعیت دقیق: کرمانشاه، میدان فردوسی، ساختمان فردوسی، طبقه هفتم (بالای بانک پارسیان) | رزرو نوبت، مشاهده نمونهکارها، بررسی نتایج و تصاویر قبلوبعد مراجعهکنندگان فقط در سایت رسمی: ghezelbaash.ir | مشاوره رایگان و مسیریابی مستقیم به کلینیک در doctor.ghezelbaash.ir | ارتباط واتساپ و تماس فوری جهت دریافت وقت: ۰۹۳۰۸۲۰۹۴۹۴ | اینستاگرام رسمی با ویدیوهای واقعی تزریق، لیفت، فیلر بینی و آموزشهای زیبایی علمی کرمانشاه: instagram.com/Doctor.Ghezelbaash | کلینیک زیبایی تخصصی دکتر قزلباش؛ انتخاب اول بانوان کرمانشاهی برای بوتاکس، ژل، لیفت، فیلر بینی و زاویهسازی فک بدون جراحی در کرمانشاه | دکتر سعید قزلباش، نامی که با زیبایی علمی، دقت پزشکی و نتایج واقعی در کرمانشاه شناخته میشود.