2777
2789
مادرشوهرت خوبه یعنی؟

عالی خیلی بهتر از مادرم شاید یکم بی انصافی بنظر برسه ولی اینجوریه 

یه نمونشو مثال میزنم 

مادرم ارث پدری بهش رسیدع باغه میوه که میفرشه یه مقدار پولی دستش میاد وضعشونم خوبه خونه ماشین زمین و اینادارن بابام هم بازنشسته هس یعنی اونقدری احتیاج ندارن خواهرام بهش گفتن الان که پول دستت اومده بیا بریم نفری ۵۰۰تومن بده بریم واسه خودمون خرید کنیم (ماله چند سال پیشه)مامانم تومنی نداد گف نه نمیتونم شما که دارین براچی بدم و از این حرفا

ولی در عوض مادرشوهرم مثلا هرچی دستش برسی میخره وسایل خونه البته نه بزرگ ها مثلا قابلمه سماور تابه از این وسایلا یا مثلا یه لباسی رو یکمی کهنه ببینه تنت یاخودت یابچها یا فصل عوض بشه تو چیزی نخری زود میخره برات چیزایه کوچیکیه ولی باارزشه اصلا بار مادیش برام مهم نیس مهم اون اخلاقه

دخترا یه جورین یه لقمه خانواده خودشون هزارتا میکنن کارشون رو بزرگ جلوه میدن ولی خب راستشو هم باید گف

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
عالی خیلی بهتر از مادرم شاید یکم بی انصافی بنظر برسه ولی اینجوریه یه نمونشو مثال میزنم مادرم ارث پدر ...

با این یه مورد که نمیتونم قضاوت کنم. چون میگم‌شاید مامانت هم میخواسته کاری کنه با پولش بالاخره سنشون بالاست. اما شاید اخلاقهای خوب دیگه هم‌ مادرشوهرت داره که اونو به مادر خودت ترجیح میدی.

شوهرت هم به خانوادش رفته که نمیکوبه سرت. شوهر من‌ هم به خانواده عوضیش رفته که حتی دورترین اقوامم هم‌کاری کنن تو سر من میکوبه چه برسه پدر مادرم کاری کنن رفتو آمد نکنم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با این یه مورد که نمیتونم قضاوت کنم. چون میگم‌شاید مامانت هم میخواسته کاری کنه با پولش بالاخره سنشون ...

درمورد پول بگم نه چیزی نکرد همینجوری خرد خرد خرج کرد رفت.

مادر شوهرم واقعا خوبه حتی خواهرمن میگن البته منم خوبم ولی شاید اگه اون بد بود منم رفتارم مثل الان نبود شوهرم از اول کاری نداشت کشید کنار خودشو اون میگه انتظاراتت بی جاس و نباید بگی باید اینکارو بکنن و اونو بیارن و اینو بگن

ولی من میگم وقتی میدونم میتونن دارن ندادنشون زشته نگفتنشون زشته 

یعنی مادر من بیاد خونه هر کدوم از خواهرامون فرقی نداره مطمئنا بعد رفتنش یه بحثی شده خوهرام باشوهراشون بخاطر طرز صحبتش رفتارش عملکردش یه جوریه.فرق نداره براش که تو دخترشی چنان میکوبه زمین که صدتادشمن اونجوری نمیزنن تورو 

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
مگه مامانت چیکار میکنه جلوی دامادها که دعوا میشه؟بهش گفتید نکن؟

رفتارایه عجیب غریب مثلا یهو برمیداره پارچ رو میکشه سرش یا حرفایه عجیب غریب میزنه که نباید جلو داماد زد مثلا دخترم فلانی خواستگارش بود اینم دلش میخاست یامثلا من از شوهرم پول قایم میکنم و از حرفا در کل زیاد حرف میزنه چرت و پرتشم زیاده اغراق میکنه مثلا من پسرم ۸ ماهشه رفته خونه خواهرم اینا میگه حرف میزنه بچشش اخه بچه ۸ ماهه بلده حرف بزنه😳😳😳

وای چقدر مامانت بی سیاسته😵

اولا خیلی بهش میگفتیم خیلی بد دیدیم نه بابا تو باغ نیس من خودم به شخصه ولش کردم هربارم شکایت میکنه بهش میگم علتش خودتی واقعا ادما کاش بفهمن وقتی بلد نیستن حرف بزنن بهتر که حرف نزنن چه اجباریه تو ممبر بشینی همه رو بدبخت کنی

شاءالله همه اونا 

که

میگن خوبپدر جاناز

یه موج 

بخورن

انرژی منفی 

شو بخورن

بفهمن 

کتک بخورن

انقد که

عفب

مبمونن