2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 76 پست
خواهرانه یه چیزی را بهت بگم روی اخلاقهای خانواده شوهرت زوم نکن و برات مهم نباشه اینا حاشیه اناونقدر ...

عزیزم من این هفته نرفتم خودش رفت ... شوهرم از اونا تاثیر میگیره و با رفتاراش منو اذیت میکنه 

خب آشنایی برا چیه تو که میدونستی اینا اینجوری هستن ازدواج نمی‌کردی

اتفاقا باهم دوست بودیم ولی چون خانوادش مذهبی بودن اصلا نمیزاشتن من ببینمشون و یا اونا منو ببین .فقط دو سه جلسه خاستگاری دیدمشون 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جدی میگی ؟ چیکار باید کرد؟

فاصله بگیر زیاد کار نکن خیلی کم برو اونجا مثل مهمون رفتار کن بزار رودروایسی داشته باشن باهات لباسای خوب بپوش برو ولی نزار بفهمن با شوهرت خیلی خوبین حسودیشون میشه بینتون بهم میزنن 

هرجا خاستن بری باهاشون نرو از هرچندتا یکیش رو برو  اگه پیج داری دست خونواده شوهر نده امکان داره امتحانت کنن برو سرکار مستقل شی 

اتفاقا باهم دوست بودیم ولی چون خانوادش مذهبی بودن اصلا نمیزاشتن من ببینمشون و یا اونا منو ببین .فقط ...

وای تو منی یا من تووو 😐😐😐الان شوهرم اینجاس فردا بهت پیام میدم درخاست دوستیمو قبول کن

عزیزم من این هفته نرفتم خودش رفت ... شوهرم از اونا تاثیر میگیره و با رفتاراش منو اذیت میکنه

میفهمم چی میگی 

متاسفانه دهن بینه

کارت یکم سخته 

من خودم محردم اما تو خانواده پرجمعیت ام انواع زندگی ها و دعدعه ها را دیدم تقریبا تجربه دارم

صبر و بی خیالی همه چیطو درست میکنه

فاصله بگیر زیاد کار نکن خیلی کم برو اونجا مثل مهمون رفتار کن بزار رودروایسی داشته باشن باهات لباسای ...

عزیزم همه این کارا که میگیا تک تک انجام دادم ...اصلا نمیزارم چیزی بهم بگن ی جوری رفتار کردم که یعنی من حیلی زود رنجم ...کارم میکنم شغل دارم ...من مشکل اصلیم به شوهرمه که از اونا تاثیر گرفته ...

میفهمم چی میگی متاسفانه دهن بینهکارت یکم سخته من خودم محردم اما تو خانواده پرجمعیت ام انواع زندگی ها ...

کاش میتونستم جدیدا  خیلی پرخاشگر و عصبی شدم و سریع پاچه شوهرمو میگیرم 

بدی خونوادت یا فامیل یا گذشتت رو بهشون نگو بعدا تو سرت میزنن 😐این چندتا کار که واست گفتم رو انجام بده 

از شوهرت پول تو جیبی  بگیر نزار خسیس بار بیاد درباره پولگرفتن و دادن از شوهرت پیش مادرشوهرت اینا نگو اصلا یا حقوق بابات

میاد خونمون هیچ کار نمیکنه و... یکسره تو گوشی با اینکه من اگر سفره ای باشه جمع و پهن اگر ظرفی باشه م ...

وای خدا بدادم برسه .... من از این میترسم ی بچه بیارم بدبختش کنم .از خودم که گذشت 

عزیزم همه این کارا که میگیا تک تک انجام دادم ...اصلا نمیزارم چیزی بهم بگن ی جوری رفتار کردم که یعنی ...

اونو متاسفانه کاری نمیشه کرد😑این راهکارا که برات گفتم واسه مادرشوهره تا وقتیم زندس شوهرت دهن بینه این که بچه بیاریم سرش گرم میشه و فلان بهانس برین مشاوره باش حرف بزنن یا زنگ بزن ۱۴۸۰ مشاوره رایگانه