2777
2789
عنوان

گواهی بکارتمو بندازم بره🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4023 بازدید | 167 پست
من حاضرم ۴۰ بار طلاق بگیرم ولی همچین اهانتی رو به خودم نکنم

و بنده نیز😕

بعدم مثلا گواهی بگیری دهنشونو ببندی، بعدش چی؟! همچین آدمایی هر تهمتی ازشون برمیاد

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون مادرشوهر چشم سفیدی ک شمارو کشونده تا دکتر برای چنین چیز توهین امیزی

و شوهرتون که پذیرفته با کمال میل

بنظرم بهتره ۲ تا کپی برابر اصل هم ازش بگیری

ک پس فردا نزنن زیرش 

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اگه عروسی کردی تموم شده بنداز دور اگه نه که نگه دار ولی من جای تو بودم قبل رفتن به معاینه دهن مادر ش ...

همه تو شهرمون میرن، ینی من میخاستم نرم باید با یکی اهل شهر دیگه ازدواج میکردم یا بهم شک میکردن

الانم باردارم دیگه

متولد ۶۶نیستم، اینو همینجوری نوشتم بعد دیدم عوض نمیشه 🥴

نه دیگه نگه دار روزی توهین و تهمتت زدن با همون بزن تو دهنشون

بکوبه تو صورت؟ کسی که همچین تهمتی بزنه واقعا یه گواهی دهنشو میبنده؟ فرضا ببنده بعدش چی؟ ریلکس ادامه بده؟ 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اون مادرشوهر چشم سفیدی ک شمارو کشونده تا دکتر برای چنین چیز توهین امیزیو شوهرتون که پذیرفته با کمال ...

شوهرم قبل رفتن بهم گف دوست ندارم همچین کاری رو ولی چون رسمه، بعدا مادرم ممکنه چیزی بت بگه، برو حرفی نباشه🥲

متولد ۶۶نیستم، اینو همینجوری نوشتم بعد دیدم عوض نمیشه 🥴

انجام ندی تهمت میزننانجام بدی تهمت نمیزنن

بعد برای مقابله با تهمت بریم از جای خصوصی مون مدرک معتبر مبنی بر صفر کیلو متر بودن بیاریم؟ اینم شد مقابله؟

نباید دهن همچین کسایی رو سرویس کرد؟

شوهرم قبل رفتن بهم گف دوست ندارم همچین کاری رو ولی چون رسمه، بعدا مادرم ممکنه چیزی بت بگه، برو حرفی ...

گول نزنیم خودمونو

خودش خواسته

وگرنه مرد چنان تو رو مادرش وایمیسته ک میگه زن خودمه و به کسی این چیزا مربوط نیست

بنابراین نگهش دار

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بکوبه تو صورت؟ کسی که همچین تهمتی بزنه واقعا یه گواهی دهنشو میبنده؟ فرضا ببنده بعدش چی؟ ریلکس ادامه ...

دیگه یا نباید بره گواهی بگیره یا اگه رفت و گواهی گرفت نگه میدارن برا روز مبادا 

اسی جان همین جا دیدم تاپیکی ک بعدسالها خانوم مورد اتهام قرار گرفته ازطرف شوهرش و همین کاغذ ب دردش خورده

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

2790
2778
2791
2779
2792