نم_نم_بارون66 مدیر عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 2751 عنوان گواهی بکارتمو بندازم بره🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 4023 بازدید | 167 پست موقع ازدواج برده بودنم دکتر گواهی داده بود، بعد مادرشوهرم داده بود به شوهرم اونم داد دست خودمگذاشته بودم تو کشو، امروز داشتم تمیزشون میکردم دیدمش، بندازمش بره یا اصن به دردی ممکنه بخوره؟؟؟ متولد ۶۶نیستم، اینو همینجوری نوشتم بعد دیدم عوض نمیشه 🥴 1403/09/15 | 21:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nzriellie عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 20183 من حاضرم ۴۰ بار طلاق بگیرم ولی همچین اهانتی رو به خودم نکنم و بنده نیز😕بعدم مثلا گواهی بگیری دهنشونو ببندی، بعدش چی؟! همچین آدمایی هر تهمتی ازشون برمیاد تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
نم_نم_بارون66 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 2751 حالا پسر خودشون اکبند بوده ک تو رو بردن معاینه فنی؟ رسممونه آخه، کل شهر این کارو میکنن😞 متولد ۶۶نیستم، اینو همینجوری نوشتم بعد دیدم عوض نمیشه 🥴
مداد_رنگی22 عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 19271 به چه درد ممکنه بخوره؟ بعدا اگه حرف و حدیثی شنیدی اونو عَلَم میکنی
منوـدیدیـصلواتـبفرست عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 1275 به چه درد ممکنه بخوره؟ به همون دردی که به خاطر فکر بهش حاضر به انجامش شدی
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 23978 اون مادرشوهر چشم سفیدی ک شمارو کشونده تا دکتر برای چنین چیز توهین امیزیو شوهرتون که پذیرفته با کمال میلبنظرم بهتره ۲ تا کپی برابر اصل هم ازش بگیریک پس فردا نزنن زیرش الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
نم_نم_بارون66 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 2751 اگه عروسی کردی تموم شده بنداز دور اگه نه که نگه دار ولی من جای تو بودم قبل رفتن به معاینه دهن مادر ش ... همه تو شهرمون میرن، ینی من میخاستم نرم باید با یکی اهل شهر دیگه ازدواج میکردم یا بهم شک میکردنالانم باردارم دیگه متولد ۶۶نیستم، اینو همینجوری نوشتم بعد دیدم عوض نمیشه 🥴
مداد_رنگی22 عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 19271 و بنده نیز😕بعدم مثلا گواهی بگیری دهنشونو ببندی، بعدش چی؟! همچین آدمایی هر تهمتی ازشون برمیاد انجام ندی تهمت میزننانجام بدی تهمت نمیزنن
nzriellie عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 20183 نه دیگه نگه دار روزی توهین و تهمتت زدن با همون بزن تو دهنشون بکوبه تو صورت؟ کسی که همچین تهمتی بزنه واقعا یه گواهی دهنشو میبنده؟ فرضا ببنده بعدش چی؟ ریلکس ادامه بده؟ تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
نم_نم_بارون66 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 2751 اون مادرشوهر چشم سفیدی ک شمارو کشونده تا دکتر برای چنین چیز توهین امیزیو شوهرتون که پذیرفته با کمال ... شوهرم قبل رفتن بهم گف دوست ندارم همچین کاری رو ولی چون رسمه، بعدا مادرم ممکنه چیزی بت بگه، برو حرفی نباشه🥲 متولد ۶۶نیستم، اینو همینجوری نوشتم بعد دیدم عوض نمیشه 🥴
منوـدیدیـصلواتـبفرست عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 1275 ریلکس نیستن گیر کردن توی چندین سال پیش فکر میکنن چون زن هستن یعنی باید برده باشند نه یه آدم آزاد... متاسفم واقعا کاش ایرانمون پاک بشه از هر چی به اصطلاح انسان زن ستیزه
nzriellie عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 20183 انجام ندی تهمت میزننانجام بدی تهمت نمیزنن بعد برای مقابله با تهمت بریم از جای خصوصی مون مدرک معتبر مبنی بر صفر کیلو متر بودن بیاریم؟ اینم شد مقابله؟نباید دهن همچین کسایی رو سرویس کرد؟ تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 23978 شوهرم قبل رفتن بهم گف دوست ندارم همچین کاری رو ولی چون رسمه، بعدا مادرم ممکنه چیزی بت بگه، برو حرفی ... گول نزنیم خودمونوخودش خواستهوگرنه مرد چنان تو رو مادرش وایمیسته ک میگه زن خودمه و به کسی این چیزا مربوط نیستبنابراین نگهش دار الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
goleasheg عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 15111 بکوبه تو صورت؟ کسی که همچین تهمتی بزنه واقعا یه گواهی دهنشو میبنده؟ فرضا ببنده بعدش چی؟ ریلکس ادامه ... دیگه یا نباید بره گواهی بگیره یا اگه رفت و گواهی گرفت نگه میدارن برا روز مبادا
منوـدیدیـصلواتـبفرست عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 1275 همه تو شهرمون میرن، ینی من میخاستم نرم باید با یکی اهل شهر دیگه ازدواج میکردم یا بهم شک میکردنالانم ... اگه بارداری دیگه واسه چی میخای اون کاغذ مسخره رو ؟
azpm عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7072 اسی جان همین جا دیدم تاپیکی ک بعدسالها خانوم مورد اتهام قرار گرفته ازطرف شوهرش و همین کاغذ ب دردش خورده بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام