2777
2789
عنوان

دلم گرفته بچه ها💔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 29 پست
انشاالله حضرت فاطمه بخصوص در این شب کمک حالتون خواهند شد درک میکنم گاهی وقت ها حس ناراحتی عجیب و غری ...

انشاا...  خودش کمکم کنه🫂✨

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا تا تاپیک غمگین میزنم 7،8تا درخواست دوستی میدن 

هییی سواستفاده گرا

شاید حس میکنن چون از دست شوهرم ناراحتم دلیله ارتباط بگیرم 😑😑😑

من یه تار موشم بهتون نمیدم حتی اگ اون منو نخواد😭😭😭😑

لطفا دیگ درخواست ندید

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

شوهر من اذیتم نمیکرد به خاطر همین قید پدر مادرمو زدم ولی الان نمیدوم چیکار کنماونم بره دیگ فک نکنم ا ...

الهی دورت بگردم ما زن ها چه قدر باید سختی بکشیم 

سعی کن کم نیاری پیش شوهرت 

خودت رو ضعیف نشون نده نمی‌گم دعوا کن یا بحث کن 

اگه زور میگه کم نیار هرچه خودت رو ضعیف نشون بدی اون پرو میشه 

من قبلا به خاطر حرفهایش همیشه گریه میکردم اذیتم میکرد کم نیاوردم ساکت میشدم اما چند وقتیه عوض شدم زندگیم خوب نشده ولی بدترم نشده می‌دونه دیگه نمی‌ترسم نمیتونه بیشتر از این اذیتم کنه

الهی دورت بگردم ما زن ها چه قدر باید سختی بکشیم سعی کن کم نیاری پیش شوهرت خودت رو ضعیف نشون نده نمی‌ ...

😭😭😭

آخه میترسم ناراحت بشه

و گر نه من نمیزارم کسی حقمو نا حق کنه ولی نمیدونم چرا برا اون فقط میگم چشم و.... 

اون میگ من میخوام آروم بشی و خودتو و احساساتتو کنترل کنی درستم میگ ها

ولی این دقیقا ضد شخصیت منه 😔

چی بگم 

دیووونه شدم

😭😭😭آخه میترسم ناراحت بشهو گر نه من نمیزارم کسی حقمو نا حق کنه ولی نمیدونم چرا برا اون فقط میگم چش ...

پس اگه حق با شو راه رو خودت کار کن اگه می‌دونی دوستت داره تلاشتوکن تا حال هردوتاتون خوب شه 

شو هر من زور میگه منم دیگه زیر بارش نمیرم

پس اگه حق با شو راه رو خودت کار کن اگه می‌دونی دوستت داره تلاشتوکن تا حال هردوتاتون خوب شه شو هر من ...

حق با اونه 

بگید چجو ی آروم بشم میگ آروم شو منظورشچیه

آدماژ آروم چجورین 

من خیلی بچم مث بچه تام هی این ور اون ور شیطونی میکنم، وروجکم نگید بامزسولی واقعا خوب نیس بقیه حس میکنن میخوای جلب توجه کنی 😔😔

پس اگه حق با شو راه رو خودت کار کن اگه می‌دونی دوستت داره تلاشتوکن تا حال هردوتاتون خوب شه شو هر من ...

کلا بچم

از مغزم استفاده نمیکم. 😔😑

حق با اونه بگید چجو ی آروم بشم میگ آروم شو منظورشچیهآدماژ آروم چجورین من خیلی بچم مث بچه تام هی این ...

کتاب زنان زیرک رو بخون صوتیشم هست دانلود کن 

من تا نصفه گوش دادم خیلی خوبه 

اگه از اول زندگیم گوش میدادم زندگیم متحول میشد 

چند سالته شوهرت چند سالشه ؟؟

من الان ۳۷سالمه تازه میفهمم زن باید چطور باشه ولی دیگه دیره 😭😭

کتاب زنان زیرک رو بخون صوتیشم هست دانلود کن من تا نصفه گوش دادم خیلی خوبه اگه از اول زندگیم گوش میدا ...

من 20 سالمه و همسرم29

کتاب زنان زیرک رو خوندم😭😭

عمل کردم بهش مثللا همسرم رنگ موی زرد دوست داشت من رفتم رنگی زدم که خودم دوست داشتم که بزرگترین حرف کتابه که بیشتر به خودتون احترام بزارید و توجه کنید و به نظر همسرم یه آدم اعتماد بت نفس کاذب داره، خود دوست خودخواه شدم😔

و دوباره برگشتم مث قبلنم که همه چی درست شد

متاسفانه رو شوهر من جواب نیس

شاید مثل اوایل منی منم خیلی ساده بودم اصلا فکر نمی‌کردم سیاست زنانه یعنی چی

مثلا چیکار میکردید که الان از انجامش پشیمونید

مثلا چیکار میکردید که الان از انجامش پشیمونید

من از اول کلا خودمو نادیده گرفتم 

شوهرم دستش تنگ بود بدون عروسی رفتیم خونه خودمون که اجاره ی بود یه خونه‌ی خیلی کوچیک بیشتر از توانم برای زندگی کار کردم پیش شوهرم الان ببینی میگی من ۵۰سالمه 

شوهرم خیلی به خودش زحمت نمیده هیچ وقت از خواب استراحتش برای من و بچه ها نمی‌گذره ولی من اول اینارو میبینم بعد خودمو درخواست بده باهم دوست سیم 

من از اول کلا خودمو نادیده گرفتم شوهرم دستش تنگ بود بدون عروسی رفتیم خونه خودمون که اجاره ی بود یه خ ...

درخواست دادم عزیزم