2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره پسرم خب برخوردم و رفتارم چطور باشه تو دانشگاه ک می‌بینم

رفتی گفتی سلام بیا با من ازدواج کن! این دختر رو بیخیال شو دیگه براش ایجاد مزاحمت میکنی ولی راههای ابراز علاقه به دخترا رو یاد بگیر به نظر بلد نیستی. اگه هم کلا تفکرات رسمی سنتی دارید همون از طریق خانواده برای شما بهتره اقدام کنید. 

ببین دلیل ردش چیه ؟

خودش گفته قصد رابطه و ازدواج اصلا ندارم 

من گفتم میمونم هرچقدر باشه 

گفت نه نمون اذیت میشی من معلوم نیست کی بخوام وارد رابطه بشم 

گف اصلا به اینجور چیزا فکر نمیکنم 

اون دروغ میگه نمیدونم شایدم راست 

ولی دوبار گفتم 

تیپ و قیافه کمتر نیستم ازش 

رفتی گفتی سلام بیا با من ازدواج کن! این دختر رو بیخیال شو دیگه براش ایجاد مزاحمت میکنی ولی راههای اب ...

خب الان ک شده اینجوری. و گفت اصلا قصد رابطه و ازدواج با شما و هیچکس رو ندارم 

تیپ و ظاهر خوبم 

ولی نمیدونم چرا خوشش نیومد 

سخت میشد نزدیک شد بهش 

خودش گفته قصد رابطه و ازدواج اصلا ندارم من گفتم میمونم هرچقدر باشه گفت نه نمون اذیت میشی من معلوم نی ...

ای بابا . اکثرشون همین چرندیات رو میگن . 

بیخیال شو داداش برو سراغ یکی دیگه . قحطی ک نیست . 

ایشالله یه بهترشو پیدا میکنی . 

دیگه هم  سعی کن باهاش ارتباط نگیری و تحویلش نگیری . 

خیلی بی تفاوت باهاش رفتار کن 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

ای بابا . اکثرشون همین چرندیات رو میگن . بیخیال شو داداش برو سراغ یکی دیگه . قحطی ک نیست . ایشالله ی ...

شاید راست میگه 

اون هنوز 20 سالشه 

عجولانه تصمیم گرفت می‌تونست حداقل یکم فرصت بده 

نه گفتن رو دو روز دیر تر هم می‌تونست بده 

رفتی گفتی سلام بیا با من ازدواج کن! این دختر رو بیخیال شو دیگه براش ایجاد مزاحمت میکنی ولی راههای اب ...

رفتی گفتی سلام با من ازدواج کن چیه 😐😂.

اینقدر دیگه شوت نیست . بالاخره از یه راهی اقدام کرده . حالا چ خودش پیش قدم شده باشه و چ خانواده

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

شاید راست میگه اون هنوز 20 سالشه عجولانه تصمیم گرفت می‌تونست حداقل یکم فرصت بده نه گفتن رو دو روز دی ...

ای بابا .

خب الان ک شده اینجوری. و گفت اصلا قصد رابطه و ازدواج با شما و هیچکس رو ندارم تیپ و ظاهر خوبم ولی نمی ...

ببین از همین صحبتت من تایپ شما کامل شناختم همون از طریق خانواده و سنتی زن بگیرید بهتره اینجوری هم خودتون اذیت میشید هم دختری که بخواد به شما جواب بده. 

ناراحت نشیا ولی تایپت از اوناست که به دل خیلیا نمیشینه یعنی احتمال ردی شما کلا بالاست نه اینکه آدم بدی باشیا ولی اون جذابیت لازم که کشش ایجاد کنه نداری. 

ای بابا .

تو باشی واقعاً بیخیال میشی 

۲۴ سالمه و ۲۰ سالشه 

شایدم به خاطر سنگینی درس‌ها و طولانی بودن راه نمی‌خواد واقعاً فکر کنه 

ولی خب من گفتم هرچقدر باشه میمونم تا شرایط جفتمون خوب بشه گفت نه نمون اذیت میشی 

تو باشی واقعاً بیخیال میشی ۲۴ سالمه و ۲۰ سالشه شایدم به خاطر سنگینی درس‌ها و طولانی بودن راه نمی‌خوا ...

من ارع، بستکی دارع  دیگه من ک از زندگیت و زندگیش نمی‌دونم