2777
2789
پسره میدونست دوسش دارم و عاشقشم خیلیم براش تلاش کردم سر اینک وابسته بودم خیلی دوس داشتم ببینمش و زود ...

میخواسته چک کنه ببینه یادته یا نه مثلا استوری چیزی راجبش میزاری یا ن مثلا استوری غمگین تولد اکسو اینجور چیزا

ببین خواهر کسی از تجربه ما استفاده نمیکنه😂🤣

پسره میدونست دوسش دارم و عاشقشم خیلیم براش تلاش کردم سر اینک وابسته بودم خیلی دوس داشتم ببینمش و زود ب زود دلم براش تنگ میشد هی بحث میشد آخر سر کات شد بعد یه سال رابطه  

منم بلد نبودم انقد بهش اصرار و خواهش کردم بمونه اولش میگفت برمیگردم زمان بده بم 

دوماااااه تمام اصرار کردم اولش بلاک نمیکردا با اصرارای من  ک میگفتم برگرد  بلاکم کرد فقط ی راه ارتباطی گذاشته

آخر سر با ی دعوای شدیدی جدا شدیم  و منم دیگ پیام و زنگ ندادم و از اون زمان ۲۱ روز میگذره تولدش دو شب پیش بود فهمیدم نصف شب انبلاکم کرد توی اینستا باز بلاکم کرد 

چرا؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسره میدونست دوسش دارم و عاشقشم خیلیم براش تلاش کردم سر اینک وابسته بودم خیلی دوس داشتم ببینمش و زود ...

حوصلش سر رفته بوده

اشتباه ترین کار اینه ک ی پسر مطمئن باشه دوسش داری 

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

کسی که ادا اصول در میاره رو، خودت کفششو جفت کن بزار بره

به زور نگهش داری که چی بشه؟! 

بادختردیگه رفته دخترک ساده ومعصوم ول کن این هوس بازهارا چرادلتون رابه این بی ارزشهامیبندید.اینهااهل زندگی نیستن.فقط لذت چندروره ووابسته کردن دختر،وسو،استفاده بعدبا یه بهانه الکی برن سراغ یکی دیگه خدالعنتشون کنه بااحساس دخترهابازی میکنن