2777
2789
عنوان

یه سوال..

| مشاهده متن کامل بحث + 4480 بازدید | 61 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه اینطورنیست ببین تنبلی تخمدان که از اول یکی داره ژنتیکی ارثی هست که با ورزش فعالیت دارو بهتر میشه ...

مطمئنم منم عین شماشدم

چون یادمه زمان عروسی دکترگفت مثل ساعت کارمیکنه..ببین من همش غذای اماده میخورم ببین چقدتنبلم وهادت غذاییم چجوره

بله تیروئدت باید رنج نرمال بیاد که سریع با قرص نرمال میشه خود دکتر بهت میگه کی مجدد ازمایش بدی که بب ...

من همیشه قرص میخورم قبل ازهرچیزی بایدبرم دوباره ازمایش بدم..ازفرداهم شروع میکنم به ورزش

حس میکنم باورزش کردن باردارمیشم

همینجوری میتونم بخورم یاباید دکترتجویزکنه؟؟؟ بمن فقط دوفاستون داده😑😢

دوفاستون چرا مگه پریودت نامنظم هست؟

به نظر من به جای دوفاستون متفورمین یا همون گلوکوفاژ که خارجی متفورمین هست بخوری بهتره یک سرچ بکنی دستت میاد راجع بهش 

مطمئنم منم عین شماشدم چون یادمه زمان عروسی دکترگفت مثل ساعت کارمیکنه..ببین من همش غذای اماده میخورم ...

منم خونه خودم بعد از بچه اولم خیلی تنبل شدم درگیر بچه اینا بودم اکثرا غذای بیرون میخوریم

بعدم من قبل از بچه اولم اصلا مرغ نمیخوردم ولی بعد از زایمانم مرغ خوردن شروع کردم مرغ به شدت هورمونی هست