2777
2789
عنوان

کار در خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 79 پست
آره واقعا کم پولی نیست اونم تو خونه

دقیقا

عالیه

۲۸ تومن حتی اگه بشه ۲۰ تومن بازم خیلی خوبه

اونم بدون سرمایه

خیلی از شغلا برای ماهی زیر ۱۰ تومن هر روز باید برن بیرون

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

دقیقاعالیه۲۸ تومن حتی اگه بشه ۲۰ تومن بازم خیلی خوبهاونم بدون سرمایهخیلی از شغلا برای ماهی زیر ۱۰ تو ...

کلاهبرداریه گلم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینید چرا باید یه شرکت پول باربری و پست بده بفرسته شهر و روستاهای دیگه تا براش بسته بندی کنن .خب تو همون شهر خودش با نصف اون مبلغ میبرن براش بسته بندی میکنن

وایییبییی 

خوب پیداش کردی

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

خانوما اگه شغل و درآمد تو خونه خودتون با هزینه کم میخواید داخل روبیکا خانم زهره حسینی خیاطی کوک با هزینه کم بهترین آموزش هارو داره من خودم هنرجوشون هستم .اکثر کارآموزهاش از صفر شروع کردن و مبتدی بودن ولی الان مزون دارن و خیاطای خوبی شدن امتحانش ضرر نداره برید حرف هنرجوها و نمونه کارشون رو ببسنید اگه خواستین دوره بردارین

من زهره حسینی هستم ، مدیر برند کوک، مولف کتاب خیاطی کوک😍 طراح متد معجزه ⭐ برای ثبت نام دوره یا الگوی آماده این پیوی من  👇👇
@zohre_hosseiny
کپی آموزشها در سایر کانالها حرام ❤️
برای رزرو تبلیغات در کانالهای کوک 👇
@tablighat_kok

خانوما اگه شغل و درآمد تو خونه خودتون با هزینه کم میخواید داخل روبیکا خانم زهره حسینی خیاطی کوک با ه ...

خدا رو سر شاهده چیزی به من نمیرسه و این تبلیغ نیست ولی وقتی میبینم خیلیا نثل خودم‌جیبشون خالیه و به یه شغل خونگی با هزینه کم و در کنار خانواده نیاز دارن دلم میخواددهمه امتحانش کنن و با گروه آموزشیشون آشنا شن

کلاه برداریه اعتماد نکنید پول میگیرن بعد دیگه جوابتونو نمیدن برامن ۲بار پیش اومده این یه نصیحت خواهرانه از کسی ک خودش ۲بار گول خورده اس

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
کار بسته بندی در (خانه)ارسال به 90٪ از نقاط کشور 🚚برای ثبت نام به آیدی زیر پیام بدین👇🏻@Kardarmanz ...

به منم خبر بده قربون دستت

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍