2777
2789
اوهوم منم میفهمم یکی رو دوس دارم که اصلا بهش نمیرسم واصلا سنشم ب من نمیخوره ولی اگه بدونم اونم منو د ...

قشنگی همینه که بفهمی اونم داره ولی دردش اینه که میدونی بهش نمیرسی از این نظر گفتیم قشنگه از این نظر هم گفتیم درده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم تا چه حد بهش وابسته بودی ولی من خدای نکرده حتی اگر یه تار مو از سرش کم بشه دیوونه میشم خیلیا میگن مگه فیلم هندیه ولی با تمام وجودم عشقو فهمیدم برام مهم نیست بهش برسم نرسم فقط میخوام اون شاد باشه ولی تا الان اونم خیلی درد کشیده من خیلی داغونم شبی هم نیست که بدون بغض بخوابم بعضی وقتا هم با گریه میخوابم 

نمیدونم تا چه حد بهش وابسته بودی ولی من خدای نکرده حتی اگر یه تار مو از سرش کم بشه دیوونه میشم خیلیا ...

عزیزم انشاالله بهتر بشه اوضاعت من حقيقتا خاطره ای قبل اینکه خاستگاریم بیاد ندارم ازش ولی اومد و کم کم خاطره باهاش ساختم میدیدمش بیشتر جاها و اینک فکر نمیکردم روزی اینطوری اینقدر ساده عاشق بشم ولی ب خودم اومدم دیدم اره دل و باختم و اونم همینطور ولی کار از کار گذشته

نمیدونم تا چه حد بهش وابسته بودی ولی من خدای نکرده حتی اگر یه تار مو از سرش کم بشه دیوونه میشم خیلیا ...

منم بعد از این همه سال میگم اشکال نداره کنارم نیست ولی همین که میدونم خوشحاله و سالمه خداروشکر می کنم. 

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

هم حس بدیه هم حس خوبیه عشق کلا درده اینو نمیدونم کی گفته ولی دمش گرم

دقیقا هر کاری میکنی یا هر جایی میری خاطره های قدیمیتون از جلوی چشمات میگذرهه و تو جز اشک ریختن کاری از دستت بر نمیاد🥺🥀

دقیقا هر کاری میکنی یا هر جایی میری خاطره های قدیمیتون از جلوی چشمات میگذرهه و تو جز اشک ریختن کاری ...

خیلی بچه بودیم بهم گفت ولی من اشتباه کردم دستشو نگرفتم الانم من دیگه لیاقتشو ندارم خودمو درحد اون نمیدونم به خودم اومدم دیدم واسه هرنفسش جون میدم 

من خیلی پشیمونم چون خیلی دیر عاشقش شدم ولی الان تمام وجودم

گاهی وقت ها تا خود صبح گریه میکردم ودلتنگش بودم ولی کاری از دستم بر نمی اومد مخصوصا که برای دیدنش مشکل داشتم و نمیتونستم هر زمان که دلم خواست ببینمش الانم که حتی اگه بخوامم نمیتونم ببینمش حتی یک ثانیه مثل ماه دست نیافتنی شده. 

خیلی بچه بودیم بهم گفت ولی من اشتباه کردم دستشو نگرفتم الانم من دیگه لیاقتشو ندارم خودمو درحد اون نم ...

عشق ما هم از بچگی شروع شد ولی من خودم رو همیشه مقصر میدونم اگه یکم من تلاش میکردم برای رابطمون الان کنارش بودم نه کنار یه شخص دیگه که نمیتونم به اندازه اون دوستش داشته باشم و عاشقش بشم.