2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 70 پست
بیمار بودمن رژ داشتم کور بود ینی من فقط لاک نمیزنم چون کلا دو بار تو زندگیم لاک زدم

ببین دختر حتی اگه اصلا آرایش نداشته باشه هم باز معلومه دختره  از چشماش پس زیاد فکرت در گیر نکن .من خودم یه دختر دیدم از اینا که خودشون می گن پسریم،همه چیش پسرونه کرده بود حتی لباس خیلی گشاد پوشیده بود هیکلش معلوم نشه ولی باز چشماش داد میزد دختره  با اینکه خودش تلاش داشت بگه پسرم و پسرونه حرف میزد مثلا صداش کلفت می کرد به من می گفت آبجی اصلا حس پسر بودن ازش نمی گرفتم .این هدفش چیز دیگه بوده وگرنه از صدات که مشخصه دختری در نهایت

موندم چه طور ساکت موندی با اون حجم توهین 😐این منظورش بوده شما پسری گیریم کردی خودت شبیه دختر کردی ...

صاحب کارم گف تحت هیچ شرایطی با مشتری بحث نکنید 

اعصابم بهم ریخت دفعه دیگ ببینم مورد اینجوری سکوت نمیکنم

اینکه بگن پسری باز توهین نیس ولی اینکه این حرفا رو بزنن دیگ رسما توهینه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صاحب کارم گف تحت هیچ شرایطی با مشتری بحث نکنید اعصابم بهم ریخت دفعه دیگ ببینم مورد اینجوری سکوت نمیک ...

شما دهه هشتادی ها زیادی مظلوم و حرف گوش کنید .صاحب کار غلط می کنه .وقتی اون نیست مغازه مال توهه‌ هر کاری عشقت کشید بکن از کجا قراره بفهمه .حرف زد بگو چیزی که زیاده مغازه که فروشنده میخوان تازه حقوق شما کمه و.....نترس دختر حق گرفتنیه نه دادنی ،شعار نسل ما این بود 💔

کلا چون خیلی زیاد شده تو جامعه رنگین کمانی برا همین تشخیص سخت شده

اصلا برفرض من ترنسم

و ایشون متوجه پسر بودنم شد باید میگف آقا

نه اینکه من رو به تمسخر بگیره

اصلا برفرض من ترنسمو ایشون متوجه پسر بودنم شد باید میگف آقانه اینکه من رو به تمسخر بگیره

ببین دیدم همچین افرادی رو بیمارن

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم